Isparta Basınında Bugün - 10 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2011 11:49
Isparta Basınında Bugün - 10 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

OLUŞUM: ''Öner, sözünü yerine getirmedi ''
Isparta Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, CHP Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner'in Isparta'da valilik yaptığı dönemde Ziraat Odası Başkanlığına toprak-yaprak tahlilleri laboratuvarı kuracağı sözü verdiğini, fakat bu sözü tutmadığını söyledi.

GÜLSES: ''Tural: araç sayısındaki artış 'SOS' veriyor''
Şoförler Odası Başkanı Amhet Tural, Isparta'da hızla artan araç trafiğine işaret ederek, yetkililerin bir an önce çözüm bulmaları gerektiğini söyledi.

ISPARTA: ''Yol şartları iyileştirilmelidir''
Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, meydana gelen trafik kazalarının sadece sürücü ve şoförlerin hatalarından kaynaklandığına inanamadıklarını belirterek, ''Yalnızca cezalarla önleneceğini söyleyenlere katılmıyoruz. Karayollarımız günün trafik yoğunluğuna göre iyileştirilip geliştirilmedikçe, eğitim çevre ve sağlık konularında vatandaşımızı bilinçlendirip duyarlı hale gelmesi sağlanmadıkça kazaların azalması mümkün görülmemektedir'' dedi.

AKDENİZ: ''Kaderlerine terk edildiler''
Lösemili Çocuklar Vakfı İl Temsilcisi Çetin Demircan, SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastaneleri'nde 3 yıldır Çocuk Hematoloğu olmadığı için kaderlerine terk edildiklerini iddia etti.

ISPARTA EKSPRES: ''Isparta, kabinede koltuğu hak ediyor''
AK Parti'de 2. Dönem milletvekilliğine hazırlanan Süreyya Sadi Bilgiç, 12 Haziran'dan sonraki yeni dönemde bakanlık yakıştırmalarına konu oluyor.
ÇÖZÜM: ''"Hatalı sadece şoförler değil, yollar da iyi olmalı''
Trafik Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, kazaların tek nedeninin sürücü hataları olmadığını söyledi.

HEDEF: ''Kaza, kader değil, eğitimsizliğin eseridir''
İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Isparta'da emniyet teşkilatı olarak ortak akıl noktasında önemli bir yol kat etmiş olduklarını belirterek; ''Trafik kazası kader değil, eğitimsizliğin eseridir. Bana bir şey olmaz demeyelim, önce biz örnek olalım, diğerlerinin değiştiğini göreceğiz'' dedi.
MANŞET: ''Kader değil eğitimsizlik''
Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Emniyet Müdürü Gürkan, ''Trafik kazaları kader değil, eğitimsizliğin eseridir'' diyerek herkesi duyarlılığa davet etti.

DEMOKRAT: ''BBP sürpriz yapacak''
Türkiye'de ilk kez 81 ilde adaylarını belirleyerek seçimlere giren Büyük Birlik Partisi, vatandaşa Güvenlik, Özgürlük ve Refah başlıkları altında toplanan 'GÖR' Projesiyle sesleniyor. İl Başkanı Özcan Battal, seçimlerin sürpriz partisinin BBP olduğunu söyledi.

OBJEKTİF: ''TÜBİTAK 4004'te SDÜ başarısı''
TÜBİTAK 2011 yılı 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları proje sonuçları açıklandı. Süleyman Demirel Üniversitesi'nin toplam 8 TÜBİTAK 4004 projesi kabul edildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kitiş, Türkiye çapında kabul edilen toplam 97 adet 4004 projesinin 8 adedinin üniversitemiz tarafından kazanılmasının çok memnuniyet verici olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.