Isparta Basınında Bugün - 11 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2011 10:50
Isparta Basınında Bugün - 11 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Büyük yarış başlıyor"
12 Haziran Genel Seçimi'nde milletvekili adayı adayı olacakların istifalarıyla dün sürpriz isimler siyaset sahnesine çıktı.

EKSPRES: "Siyasette erkek egemenliği var"
Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Haklarını Koruma Komisyonu Başkanı Tülin Yalçınkaya, siyasetçileri Seçim öncesinde kadınlara yönelik taahhütlerini yerine getirmekte samimi bulmadığını söyledi.

GÜLSES: "Millete Vekil gerek"
12 Haziran'da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerine az bir zaman kala, milletvekili aday adayı olmak isteyen ve yasa gereği görevlerinde ayrılmak zorunluluğu bulunan kamu görevlileri istifa etti. Isparta'da milletvekili olma umudu taşıyan bazı bürokratlar istifa kervanına katıldı.

ÇÖZÜM: "Aybatılı sürprizi"
Esnafa Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

DEMOKRAT: "İstifa rüzgarı"
12 Haziranda yapılacak genel Seçimler için milletvekilliği hayali kuran kamu görevlileri istifa etti. Isparta'da SDÜ Rektörü Baydar, Esnaf Odaları Başkanı Aybatılı gibi sürpriz isimler de var.

NOKTA: "Orası babanızın malı mı?"
Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman, MHP'nin işgaliye karşılığı oturduğu belediye mülkiyetinin satış ihalesine girmek isteyen kişiye yapılan engel tacizini, skandal olarak nitelendirdi.

İLKE: "Rektör CHP'den aday adayı"
Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, CHP'den milletvekili aday adaylığı için dün emeklilik dilekçesini verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.