Isparta Basınında Bugün - 11 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2011 11:37
Isparta Basınında Bugün - 11 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Sağlık kompleksi Yunanistan'a mı yapılacak''
Isparta Belediyesi, Sağlık Kompleksi yatırımının planlandığı arsa içerisindeki küçücük yerini kamu hizmetine ücretsiz tahsis etmek yerine Sağlık Bakanlığı'na fahiş bir bedel çıkardı.

DEMOKRAT: ''Horoz dövüşünü bırakın Kaymakkapı'ya çıkın''
Kaymakkapı Meydanı'na mutfak tüplerini koyarak iktidarın ekonomi politikaların eleştiren Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay, rakip partilerin adaylarını aynı meydana masa atıp halkın önünde hesap vermeye davet etti.

GÜLSES: ''Bilgiç: Kiraz Borsası kurulacak''
AKP milletvekili adayı Süreyya Sadi Bilgiç, ITB'ye yaptığı ziyarette, yeni dönemde Kiraz Borsası'nın oluşturulacağının müjdesini verdi.

ÇÖZÜM: ''Engellileri daha sonra unutmayın''
Engelliler Haftası nedeniyle dün çeşitli etkinlikler düzenlendi. 10 - 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan hafta nedeniyle dün Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

MANŞET: ''Temel sorun meslek tanımı''
Oto galericileri ile bir araya gelen Bilgiç, sorun ve önerileri dinledi. Bilgiç, ''Temel sorun meslek tanımı, mutlaka yapılmalı. Sorunun çözümü için çalışacağız'' dedi.

ISPARTA: ''Belediye, bölge hastanesinin Isparta'ya kazandırılması istemiyor''
AK Parti Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Belediyesi'nin bölge hastanesinin yapılmaması için sürekli engel çıkardığını ifade ederek, ''Genel seçimler öncesinde muhalefete mensup belediye, bu hastanenin Isparta'ya kazandırılmasını arzu etmiyor'' dedi.

OLUŞUM: ''Aynı sevdanın peşindeyiz''
CHP İl Başkanı ve milletvekili adayları, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ahmet Camuzcu'yu ziyaret etti. Ziyaret konuşan Ali Haydar Öner, ''Biz de sizin gibi Türkiye sevdalısıyız. Aynı sevdanın peşindeyiz'' diyerek destek istedi.

GÜLKENT: ''Bölge hastanesinin yapılması için iktidar ve muhalefeti buluşturdum''
Bölge hastanesinin biran evvel yapılmasını isteyen bir diğer isim eski Vali, CHP Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner oldu. Vali olarak görev yaptığı süre içinde yatırımın hızlandırılması için üzerine düşeni yaptığını belirten Öner, bölge hastanesi için muhalefetle iktidarı buluşturduğunu söyledi.

HEDEF: ''...Ve ilk uçak boyanarak teslim edildi''
Süleyman Demirel Havalimanı'nda faaliyete başlayan DT Havacılık, ''Airbus A321'' tipi uçağın boyamasını 6 gün gibi kısa bir sürede tamamlayarak hızlı bir başlangıç yaptı.

OBJEKTİF: ''İşadamları Emniyet Müdürü Gürkan'la görüştü''
Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin, dernek üyelerine her hafta düzenlediği cumartesi kahvaltısına bu hafta Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.