Isparta Basınında Bugün 11 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2011 10:27
Isparta Basınında Bugün 11 Nisan 2011

AKDENİZ: "Kozmetik vadisi"
Dünya gülyağı ihtiyacının yüzde 65'ini karşılayan Isparta'nın artık daha büyük düşünmesini öneren Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Fransa'nın güzellik endüstrisini model olarak gösterdi.

DEMOKRAT: "Koca bir hiç"
AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, 12 Haziran'da iktidarı sandığa gömeceklerini söyleyen muhaliflere yanıt verdi. Gökgöz, "Bunu söyleyenler son 8 yılda sandığa gömülmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirler" dedi.

GÜLSES: "Barolar Birliği'nin katkısı ile Isparta sosyal tesis kazanacak"
Demiralay Konağını isteyen Isparta Barosu'nun talebi İl Genel Meclisi'nde görüşüldü. İl Genel Meclisi tarafından Baro'ya tahsis edilen konak, Barolar Birliği'nden gelecek 300 bin TL ile sosyal tesise dönüşecek.

Isparta EKSPRES: "Partilerin yarışı başlıyor"
Seçim takviminde en önemli aşamaya gelindi. Partiler bugün saat 17. 00'ye kadar milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edecek.

Isparta: "Üniversitemizin kaybedecek zamanı yok"
SDÜ Rektör adayı Prof. Dr. Süleyman Kutluhan, kendisi ile birlikte diğer rektör adaylarının söylemleri dışında gerçeği yansıtmayan bazı söylentilerin olduğunu belirterek, "Rektörlük Seçim sürecinde gerek şahsım, gerek diğer rektör adayı arkadaşlarım olarak bizler, seçimlerin sevgi ve saygıya dayalı bir şekilde zarafet ve nezaket içerisinde geçmesi için ne gerekiyorsa yapmaktayız" dedi.

ÇÖZÜM: "Gülköy Arapların ilgisini çekti"
4 Arap iş adamı Gülköy'de inceleme yaptı ve beğendi. Önümüzdeki günlerde ortak yatırım için görüşmelerin başlayacağı öğrenildi.

OLUŞUM: "Toplantıların yorgunluğunu bölgenin güzellikleriyle attılar"
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın organize ettiği bölgedeki sektörel bazda yatırım fırsatlarını yerinde tanıtmak ve bölge iş dünyasıyla da işbirliği, eşleşmeler gerçekleşmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Batı Akdeniz Bölgesi ve Körfez ülkeleri yatırım, işbirliği fırsatları toplantılarına katılan işadamları Isparta'yı gezdi.

HEDEF: "Siyasette nefesler tutuldu"
Siyasi partiler, belirledikleri milletvekili aday listelerinin bugün saat 17. 00'ye kadar Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edecekler. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Isparta'da da milletvekili aday adayları nefeslerini tuttu ve listeye girip girmediklerinin açıklanacağı saat 17. 00'yi bekliyor.

NOKTA: "Liste heyecanı sona eriyor"
12 Haziran'daki milletvekili seçiminde aday olacak isimler bugün saat 17. 00'de netleşecek.

İLKE: "Aykırı rektör adayı oyların hepsine talip"
SDÜ Rektörlük seçimlerinde adaylığını en son açıklayan SDÜ Şevket Demirel Kalp Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turhan Yavuz, herkesin ulaşabildiği, samimi ve adil bir yönetimi savunduğunu iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.