Isparta Basınında Bugün - 12 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2011 16:27
Isparta Basınında Bugün - 12 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ÇÖZÜM: ''Huzurevi sakini intihar etti''
7 yıldır Huzurevi'nde kalan Cemal Gündüz, Tarih Konağı'ndaki kameriyede asılı olarak bulundu.

ISPARTA EKSPRES: ''Cemaatin başına caminin fayansları düştü''
Hızırbey Mahallesi'nde Murat Dede Camisi'nde cemaat cuma namazı kıldığı sırada tavandaki fayans süslemeler cemaatin üzerine düştü, bir kişi başından yaralandı.

GÜLSES: ''Yerel basının sorunlarını anlattı''
MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmada yerel basının yaşadığın sorunları anlattı.

DEMOKRAT: ''BAKA, EMITT Fuarı'nda''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA), Burdur, Antalya ile Isparta'daki kamu kurumları ve özel sektör temsilcileri ile işbirliğinde, bölgede turizm potansiyelini daha da güçlendirmek amacıyla Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katıldı.

ISPARTA: ''Görme engellilere sesli kitap''
Görme engelliler için gönüllü okuyucularca seslendirilen sesli kitapların, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Milli Kütüphane'ye ait internet sitesinde sunulmaya başlandığını bildirildi.

NOKTA: ''İşsiz sayısı giderek artıyor''
CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, 2011 yılı Ocak ayında işsizlik ödeneğinden yaralanılmak üzere 53 bin 934 kişinin Türkiye İş Kurumu'na başvuruda bulunduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.