Isparta Basınında Bugün - 15 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2010 18:14
Isparta Basınında Bugün - 15 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Polis güven veriyor, güvendesiniz''
Simitçi, boyacı, temizlik işçisi, kasiyer, hiç farkına bile varmadığımız bir rolde halkın güvenliği için görev yapan Güven Timleri, 45 günde 146 olaya suçüstü müdahale yaptı.

DEMOKRAT: ''Allah korudu''
Isparta'da Hastane Caddesi üzerinde bulunan Nazmiye Toker İlköğretim Okulu'nun istinat duvarı öğrencilerin bahçede teneffüste olduğu saatte aniden çöktü. Duvarın yakınında bulunan 4 öğrenci kaçıştıkları sırada hafif yaralandı.

GÜLSES: ''Özel İdare'den hayali çalışma''
Isparta merkeze bağlı Dariören Köyü Bucadere Mahallesi'nden gelen bir iddia bu kadarına pes dedirtti. Bucakdere Mahallesi halkı kendilerinin içme suyu, isale ve şebekelerinin İl Özel İdaresi'nde iki yıl önce yapılmış görünmesine rağmen herhangi bir çalışmanın yapılmadığını iddia ediyor.

ISPARTA EKSPRES: ''Simitçi polisler''
Emniyet Müdürlüğü'nün 1 Kasım'da başlattığı Güven Timi Projesi'nde çok ciddi sonuçlar alınıyor. Simitçi, boyacı, kasiyer, temizlik işçisi, bankamatik kuyruğunda bekleyen bir vatandaş ile hiç farkına varmadığımız rollerde her an hayatın içinde olan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, suç ve suça yönelik eylemlere anında müdahale ediyor.

ÇÖZÜM: ''Milletvekili adayı değilim''
MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını açıkladı.

ISPARTA: ''Okulcanlar yayılıyor''
Emniyet Müdürlüğü'nün ''Okulcanlar'' projesi giderek yayılıyor. Sağlık Müdürlüğü'nün kardeş okul ilan ettiği Üçkardeşler İlköğretim Okulu'nda öğrencilere beslenme çantası dağıtıldı ve obezite anlatıldı.

OBJEKTİF: ''Dünya, Isparta gülü kokluyor''
Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, dünyaca ünlü parfüm devlerinin esanslarının her damlasında Isparta gülünün bulunduğunu belirterek, Isparta'nın tüm dünyaya gül kokusu yaydığını söyledi.

NOKTA: ''KOSGEB kredisinde 'Banka' komedisi''
Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Murat Uzuner, esnafın büyük umut bağladığı KOSGEB kredilerinde anlaşmalı bankaların kendi müşterilerine öncelik tanıyıp esnafı ikinci planda bıraktığını belirterek, ''Binlerce esnafın başvurduğu Isparta'da sadece 560 esnafın kredisi onaylandı. Umutlar fos çıktı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.