Isparta Basınında Bugün - 15 Nisan 2011

Isparta basınında yer alan bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2011 10:38
Isparta Basınında Bugün - 15 Nisan 2011

Isparta basınında yer alan bazı haber başlıkları şöyle.

AKDENİZ: ''Isparta ve bilim kazansın''
1994 yılında kurulan Süleyman Demirel Üniversitesi, dördüncü rektörlük seçiminde şeffaflık dersi veriyor. Oy sayım işlemleri Bilim TV'den canlı yayınlanacak.

ISPARTA EKSPRES: ''Dereboğazı yolunda kaza: 2 ölü, 3 yaralı''
Antalya-Dereboğazı Isparta karayolunun 32. kilometresinde dün meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

GÜLSES: ''AK Parti'nin gücü ile hizmet ettiler''
AK Parti'de üstü çizilen vekiller arasında yer alan Haydar Kemal Kurt, partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Ali Haydar Öner'e göndermede bulunan Kurt, ''Bazıları devlet görevini yürütürken yaptıkları hizmetlere güvenerek aday olmuşlar. Ancak, Ispartalı yapılan bu hizmetlerin AK Parti'nin gücü ile yapıldığını biliyor ve buna göre hareket edecektir'' dedi.

DEMOKRAT: ''Eğirdir Gölü'ndeki çöplük temizlenecek''
Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü, Eğirdir Gölü kenarındaki bir balık havuzunda oluşturulan çöplük alanının temizlenerek, kapatılacağını ve ardından yeşil alan olarak düzenleneceğini bildirdi.

ÇÖZÜM: ''Ya haber yapılmasaydı''
Çevre ve Orman Bakanlığı haberler ve tepkiler üzerine Eğirdir Gölü kenarındaki çöplüğü kapatma kararı aldı.

ISPARTA ''SDÜ rektörünü bugün seçiyor''
Süleyman Demirel Üniversitesi'nde rektörlük seçimi bugün yapılacak.

NOKTA: ''Bizim de şarkımız burada bitmez''
12 Haziran seçimleri öncesi liste dışı kalan AK Parti Milletvekili Haydar Kemal Kurt, ''Kendi vekillilik yaptığımız dönemin sonuna kadar arkasındayız. Bazen listede olmamak daha hayırlıdır. Belki bir daha dolanır bu göreve geliriz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.