Isparta Basınında Bugün - 15 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2011 10:51
Isparta Basınında Bugün - 15 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''MHP'de davet krizi''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın partiden ihraç edilmesini istediği Meclis Üyeleri Uğur Bestelci ile Seyfettin Kalem'e MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla bugün akşam düzenlenecek yemeğe ''gelmeyin'' denildi. Bu olayı doğrulayan MHP'li Meclis Üyeler Seyfettin Kalem ve Uğur Bestelci, ''Bu bizim değil Sayın Yusuf Ziya Günaydın'ın ayıbıdır'' diye tepki gösterdiler.

DEMOKRAT: ''Devlet önce eğitim diyecek''
Isparta Devlet Hastanesi, kalite yönetimi çerçevesinde 2011 yılını eğitim yılı olarak belirledi. Başta hekimler olmak üzere tüm personel sağlıkta dönüşüm modellerine göre teknolojinin son imkanları dahilinde yapılan tedavilere ilişkin bilgilendirilecek.

ÇÖZÜM: ''Kaçak yok, kaçıklık var''
AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'ün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün temelini atacağı inşaatların kaçak olduğu yönündeki eleştirilere sert yanıt veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''Ortada kaçak yok, kaçıklık var'' dedi.

ISPARTA: ''Vali Oğuz ilçe ziyaretlerinde bulundu''
Vali Memduh Oğuz, ''Ana Kucağından Eğitim Ocağına'' projesinin tanıtım ve açılışını yapmak için Yalvaç'ı ziyaret etti.

GÜLSES: ''Başbakan Erdoğan Isparta'ya geliyor''
Son dönemde Arap ülkeleri ile yapılan ciddi ekonomik çalışmalar hız kesmiyor. Öyle ki, Birleşik Arap Emirleri Ankara Büyükelçisi Khalid Khalifa Al-Muala'nın Körfez iş dünyasının Isparta'da buluşmasına olumlu bakması hükümet kanadında da heyecan yarattı. Isparta'da yapılması planlanan iş adamları buluşmasına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

ISPARTA EKSPRES: ''Sağlıkta reform kaçınılmaz oldu''
Aile Hekimliği Sistemi'nde Türkiye'ye önderlik eden ve birçok göstergesiyle birinci olan Isparta'da halen büyük açıklar var.

NOKTA: ''Bahçeli bugün Isparta'da''
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çeşitli açılış ve temel atma törenleri için bugün ilimize gelecek.

OBJEKTİF: ''Havamızda son durum''
TÜİK hava kalitesi verilerine göre Isparta Kasım ayında partiküler madde ortalaması en yüksek 10 il arasında yer aldı.

OLUŞUM: ''Vali Oğuz, her türlü projeye destek olacak''
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Oğuz, Elma Borsası başta olmak üzere her türlü projeye ve çalışmaya destek olacağının sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.