Isparta Basınında Bugün - 15 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2011 10:40
Isparta Basınında Bugün - 15 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Belediyede polis paniği''
Özel Yetkili İzmir Cumhuriyet Savcısı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Isparta Belediyesi'nden 7 konuyla ilgili ihale ve satın alma evraklarının asılları istendi.

DEMOKRAT: ''Grip deyip geçmeyin''
SDÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akkaya, son günlerde grip hastalarının sayısının arttığını belirterek, insanların daha dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

GÜLSES: ''Mutfak artıklarından enerji elde ettiler''
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yenilenebilir Enerji Kaynakları Merkezi (YEKARUM) tarafından geliştirilen reaktör sayesinde üniversitenin yemekhane atıkları biyogaza çevrilerek elde edilen gaz atölye çalışmalarında kullanılmaya başlandı.

ÇÖZÜM: ''Eğitimin kalitesi artıyor''
Isparta Valisi Memduh Oğuz, günümüzde Anadolu'nun her kentinde kaliteli ve başkalarının imrendiği okulların olduğunu belirtti.

ISPARTA: ''Halkın sosyal güvence ve demokratik güvenliği sağlanamıyor''
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, vatandaşın sahip olduğu sosyal güvence ve demokratik hakların güvenliğinin sağlanamamasının iktidar partisinden kaynaklandığını ve sorumluluğun da bu partiye ait olduğunu savundu.

ISPARTA EKSPRES: ''39 yıllık efsane''
Kuruluşunun 39. yılını kutlayan Musiki Derneği'nin Başkanı Av. Çetin Aköz, yerel yöneticilerden destek göremediklerini, üyelerin özverili çalışmaları sayesinde bugünlere geldiklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.