Isparta Basınında Bugün - 16 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2011 15:57
Isparta Basınında Bugün - 16 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle ...

AKDENİZ: ''Vergiyi takip et, ekonomiyi gör''
Hazine'den aldığı maaş ve ücretler dâhil tüm yatırım ve kaynaklar ile ödediği vergi arasında hep olumsuz açık veren Isparta'da çarpıcı göstergeler. Isparta'nın ekonomik yapısı ve iş dünyasına ışık tutan verilere göre Gelir Vergisi'nde mükellef sayısı (beyan) 1999'dan bu yana 10 bini hiç geçmedi.

DEMOKRAT: ''Geçmişi kapattım geleceğe bakıyorum''
4 yıl bekledikten sonra Başbakan tarafından yeniden listeye konulan AK Parti ikinci sıra milletvekili adayı Recep Özel, yeni dönemde çabasının Isparta'da kurumlar arası bütünlüğü sağlamak olduğunu kaydetti. Özel, ''Geçmişi konuşmak istemiyorum. Önüme bakıyorum'' dedi.

ÇÖZÜM: ''Isparta'da her alanda birlik beraberliği sağlayacağız''
Geçmişteki hatalardan ders aldığını ve geçmişi kapattığını belirten AK Parti Milletvekili adayı Özel, ayrım yapmadan hizmet edeceklerini söyledi.

MANŞET: ''Beyin takımında''
AK Parti'nin Isparta 3. sıra adayı Sosyolog Doç. Suat Kolukırık, yeni dönemde Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın politikalarına yön verecek akıl hocaları arasında gösterildi. Kolukırık ile birlikte toplam 10 kişinin ismi geçiyor.

GÜLKENT: ''Vali Oğuz, (Türk insanı güzellikleri paylaşır)''
Turizm Haftası başladı. Kültür ve Turizm Müdürlüğü çalışanları, hafta nedeniyle önce Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktılar, ardından Vali Memduh Oğzu'u makamda ziyaret ettiler.

ISPARTA: ''Turizm Haftası başladı''
35. Turizm Haftası etkinlikleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Isparta'da Turizm Eğitim Merkezi'nde (TUREM) düzenlenen açılış programıyla kutlanmaya başlandı.

HEDEF: ''Daha çok tanıtım daha çok turist''
35. Turizm Haftası dolayısıyla Turizm Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programda, tanıtım eksikliğimizin olduğu üzerinde duruldu.

ISPARTA EKSPRES: ''SDÜ'de en güzel seçim''
Bilim yuvası, demokrasinin en güzel meyvelerinden biri olan seçimin, kavga ve kargaşadan uzak, dostluk ve barış içerisinde de yapılabileceğini gösterdi.

NOKTA: ''Adaylarımızdan memnunuz''
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada adaylardan memnun olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.