Isparta Basınında Bugün - 17 Şubat 2011

Isparta Basınında Bugün - 17 Şubat 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2011 18:12
Isparta Basınında Bugün - 17 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
    
AKDENİZ: ''Destek yok, köstek var''

İşte Isparta'nın ''yatırım fırsatlarını'' nasıl kaçırdığına bir örnek daha. Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Programı'na başvuran 7 şirketin trilyonluk yatırım projelerinin daha Ankara'ya gönderilmeden reddedildiği ortaya çıktı.
    
DEMOKRAT: ''Belgelerle konuşacağım''
Başkan Yusuf Ziya Günaydın'ın hakkındaki 27 şikayet dilekçesinin kendi lehine sonuçlandığı açıklamasına, Eski Başkan Hasan Balaman farklı bir iddiayla karşılık verdi.
    
GÜLSES: ''Atatürk halk koşusu neden iptal edildi''
Isparta Belediyesi tarafından 3 yıldan buyana geleneksel hale getirilen Atatürk Halk Koşusu'nu 6 Mart Atatürk'ün Isparta'ya gelişi programından çıkardı.
    
ÇÖZÜM: ''138 varisin 100'ü bulundu''
Milli Eğitim Müdürlüğü Hızırbey Mahallesine yapılacak okulun arsası için 138 varise ulaşmaya çalışıyor.
    
ISPARTA: ''Kırsal kalkınmaya 4 milyon 262 bin liralık destek''
Ak Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, ''kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi'' programı kapsamında 22 projeye yüzde 50'si hibe olmak üzere 4 milyon 262 bin verildiğini bildirdi.
    
NOKTA: ''Kuyunun kapatılması için teknik destek verecekler''
Türkiye Jeofizik Mühendisleri Odası 2. Başkanı Tuncay Arif Kaymaz, Yakaören'de gaz çıkan kuyunun kapatılması için belediye ile teknik destek ve işbirliği yapabileceklerini aktardı.
    
ISPARTA EKSPRES: ''Koteks arsası MHP'de 2 kelle yiyecek iddiası''
MHP'de Koteks arsasıyla ilgili imar değişikliğinin Meclis'te reddedilmesinin faturası İmar Komisyonu raporuna ret oyu kullanan 2 meclis üyesine çıkarıldı.
    
OLUŞUM: ''Günaydın: 3 ayda mükemmel düşüş''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, geri dönüşüm ve bakım onarım çalışmalarının rantabl çalıştırılması ile su pompalarının elektrik sarfiyatının 3 ay içerisinde yüzde 60'lara düşürüldüğünü açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.