Isparta Basınında Bugün - 18 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2011 10:49
Isparta Basınında Bugün - 18 Mart 2011
Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Torba yasa hem Belediye'ye hem Başkan'a yaradı''
Başkan Yusuf Ziya Günaydın, Hasan Balaman döneminde kesilen imar cezası dolayısıyla Belediye'ye olan 7850 TL'lik borcunu Torba Yasa kapsamında yapılandırabilecek.

ISPARTA EKSPRES: ''Kamu proje fakiri''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın kar amacı gütmeyen kurumlar için proje destek çağrısına başvurular bugün son buluyor.

GÜLSES: ''Proje desteğinde geri sayım''
BAKA 2010-2013 Bölge Planı'nda belirtilen temel amaç ve öncelikleri gözönünde bulundurularak 2010 yılı Çalışma Programı ve Bütçesi çerçevesinde 23 Aralık 2010'da çıkılan ''Sanayi ve Turizm Sektörlerinde Rekabet Edebilirliğin Arttırılması Mali Destek Programı'' için hazırlanan Projelerin BAKA teslimleri soruluyor.

ÇÖZÜM: ''Tural'dan iki önemli uyarı''
Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, esnafı iki önemli konuda uyardı. Kredi kartı borçlarının yapılandırılması ve KOSGEB kredileri ile ilgili açıklamalar yapan Tural, esnafın başvuruları zamanında yapmasını istedi.

DEMOKRAT: ''Okullarda Roman açılımı''
Isparta'da enstrüman çalmaya zaten yeteneği olan Roman vatandaşlara, çocuklarıyla birlikte okullarda davul, zurna ve klarnet gibi müzik aletlerini çalma kursu verilecek.

NOKTA: ''Ortak adayı destekleyen seçmen CHP'de buluşacak''

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, 29 Mart Yerel seçimlerinde AKP Belediyesi'nin zulmünden kurtulmak için CHP'nin ortak aday formülünü destekleyenlerin bu seçimde de AKP'nin zulmünden kurtulmak için kendilerine oy vereceklerini öne sürdü.

OBJEKTİF: ''Prim borcu olanlara SGK'dan davet''
Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) borcu olan mükelleflerin, borçlarını taksitle ödeyebileceği açıklandı. SGK İl Müdürü Salih İlhan, pirim borcu olanların 02 Mayıs 2011 Pazartesi gününe kadar müracaat etmeleri gerektiğini söyledi.

ISPARTA: ''Şehit Aileler Vakfı kurarak Isparta'daki şehit aileleri içinde düzenli bir yardım sağlayabiliriz''
Parti Kadın Kolları üyelerinin yanı sıra AK Partiden Milletvekili aday adayı olan bayanlar ve çok sayıda şehit ailesinin yanı sıra Vali Memduh Oğuz da katıldı.

OLUŞUM: ''Ülkeme borcum var''
AK Partili aday adayı Uz. Dr. Hasret Yavuz, ''Türkiye sathında anayasal, idari ve altyapı restorasyon programlarına bir hekim ve teknisyen gözüyle katkı sağlamaya hissettiğim mesuliyet ve ülkeme borç duygusundan dolayı aday adaylığımı açıklıyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.