Isparta Basınında Bugün - 18 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2011 10:40
Isparta Basınında Bugün - 18 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Milletvekillerimizin karnesi''
TÜMİKOM'un TBMM 23. Dönem 3. Yasama Yılı Parti Grupları ile Milletvekillerini İzleme ve Performans Raporu açıklandı. AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, 7 kez genel kurula, iki kez de komisyona katılmayarak, en çok devamsızlık yapan milletvekili oldu.

DEMOKRAT: ''Gergin siyaset''
Isparta'da siyaset, yerel ve genel iktidar kanadından gelen karşılıklı atışmalarla iyice gerildi. MHP'li Belediye ve Başkan Yusuf Ziya Günaydın'ı hedef alan açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Uğur Gökgöz, kendisine ''Allah'ın cezası diyen'' Günaydın'ı Allah'a havale ettiğini söyledi.

ISPARTA EKSPRES: ''1 milyon TL'ye satılan ISBAŞ Fabrikası 6 ayda 2,5 milyon ciro yaptı''
ISBAŞ Genel Müdürü Salih Serçe, bir önceki belediye başkanı Hasan Balaman döneminde hurda fiyatına satılan fabrikanın geri alındıktan sonra 6 ayda 2,5 milyon TL'lik ciro yaptığını söyledi.

ÇÖZÜM: ''Bölge hastanesinin ihalesi yapılacak''
Sağlık İl Müdürlüğü, belediyedeki imar sorunlarının çözülmesinin ardından hemen ihaleye çıkacak.

GÜLSES: ''Kem söz sahibine aittir''
''Be Allah'ın cezası'' ve ''Kaçık'' ifadeleriyle AK parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'e yüklenen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a sert açıklamalarda bulunan Gökgöz, ''Kem söz sahibine aittir. Seviyeyi düşürmek istemiyorum'' dedi.

ISPARTA: ''Şoförlük sabır isteyen bir meslektir''
Isparta'da toplu taşımacılıkta hizmet veren şoförlerin eğitim çalışmaları sürüyor. Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, şoförlüğün sabır isteyen bir meslek olduğunu söyledi.

OBJEKTİF: ''Isparta'da en çok Ayşe ile Mehmet var''
Nüfus verilerine göre Isparta'da en çok kullanılan erkek ismi Mehmet, en çok kullanılan kız ismi ise Ayşe.

İLKE: ''Baykal, işsizliğe çözüm arıyor''
Senirkent'in MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, Senirkent'in hiçbir dönemde devlete yük getirmeyen bir ilçe olduğunu belirtirken, MHP iktidarıyla yeni projelerin hayata geçirilip, işsizliğin azaltılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.