Isparta Basınında Bugün - 19 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2011 13:17
Isparta Basınında Bugün - 19 Nisan 2011

Akdeniz: "İşte yeni Recep Özel"
Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman'ın Isparta aleyhine olduğuna inandığı bazı icraatlarına karşı duruşu ve söylemleri nedeniyle adı "kavgacıya" çıkan Recep Özel, yeni dönemin şifrelerini açıkladı.

DEMOKRAT: "Rosense, dünya markası oldu"
Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, kısa zamanda dünya markası haline gelen Rosense'nin artık her yerde kabul gördüğünü söyledi. 40 dalda 140 ürünle Türkiye'de 45 ile ulaşan Rosense, bugün dünyanın 17 ülkesine girdi.

Isparta EKSPRES: "Kalem'den şok istifa gerekçeleri"
MHP'nin üyeliğini askıya aldığı Belediye Meclis Üyesi Seyfettin Kalem, partisinden istifa ederken çok önemli ve dikkate alınacak gerekçeler sıraladı.

ÇÖZÜM: "Hiç kimse göl üzerinden siyaset yapmasın"
Eğirdir Gölü'ne gözü gibi baktığını ve ne gerekiyorsa yaptığını söyleyen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, göl ile ilgili doğru haberler yapılmasını istedi ve gölün siyasete malzeme olmaması gerektiğini belirtti.

Isparta: "Kolukırık, hizmetin adresi AK Parti'dir"
AK Parti Isparta Milletvekili adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık çalışmalarına hızlı başladı.

HEDEF: "Kardeşlikten gelen ticari işbirliği"
Sudanlı işadamlarını ağırlayan ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, kardeşlikle gelen ticari ilişkilerin önemine dikkati çekti.

NOKTA: "Saadet, halktan destek istiyor"
Saadet Partisi, 12 Haziran'da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İLKE: "Sudanlı işadamları Isparta'da"
Sudanlı işadamlarını ağırlayan ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, kardeşlikle gelen ticari ilişkilerin önemine dikkati çekti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.