Isparta Basınında Bugün - 2 Mart 2011

Isparta Basınında Bugün - 2 Mart 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2011 12:19
Isparta Basınında Bugün - 2 Mart 2011

AKDENİZ: ''Kapanan fabrikalar tek tek açılıyor''
Geçmişte Isparta'nın en büyük istihdam kaynağı olan iplik fabrikaları, üretim çarkını yeniden harekete geçiriyor. Mensucat'tan sonra Kamgarn da üretime başlama kararı aldı.
    
DEMOKRAT: ''İhracatta Körfez yeni gözdemiz''
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın Körfez ülkeleri ve İran ile kurduğu ilişkiler ihracata olumlu yansıdı. Isparta'nın Kuveyt, BAE, Umman gibi ülkelere olan ihracatında geçen seneye göre artış gözlendi.
    
GÜLSES: ''Havamız o kadar da kirli değil''
Hava kirliliğinde 81 il içerisinde kükürtdioksit ve partiküler madde oranının yüksek olduğu iller arasında Isparta ilk 10'a girmiyor.
    
ÇÖZÜM: ''Isparta'nın yeni markalara ihtiyacı var''
Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, ilçesinin ve Isparta'nın gelişmesi için önemli projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.
    
ISPARTA: ''Uzman kişilerden, profesyonel firmalardan yardım alacağız''
Yakaören'deki kuyuda inceleme yapan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Besim Şişman, kuyunun kapatılması gerektiğini belirterek, kapatma işlemi için profesyonel firmalardan yardım alacaklarını söyledi.
    
OLUŞUM: ''Yeni düzenlemeye en iyi şekilde hazırlanacağız''
1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
    
NOKTA: ''Kuyuyu kapatmak için dışarıdan destek alınacak''
Türkiye Petrolleri Anonim ortaklığı uzmanları, kapatılması kesinleşen Yakaören Köyü sınırlarındaki gaz kuyusu bölgesinde inceleme yaptı.
    
İLKE: ''Belediye, yapılandırma fırsatını kaçırmıyor''
TBMM'de kabul edilen ve kamuoyunda ''Torba Yasa'' olarak bilinen, bazı kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanundan Isparta Belediyesi de yararlanıyor.
    
ISPARTA EKSPRES: ''Isparta uçuyor!''
Birkaç ay önce THY'nin seferlerini kaldırmasından sonra ilimize gelen Anadolu Jet, hafta içi yüzde 80, hafta sonları ise yüzde 100 doluluk oranıyla uçmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.