Isparta Basınında Bugün - 2 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2011 19:03
Isparta Basınında Bugün - 2 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''ITKM'de inşaat nihayet başlıyor''
Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) tadilat projesiyle ilgili ruhsat krizi çözüldü. Belediye mülkiyetindeki, müteahhit payı olan 200'e yakın işyerinin tapu devir işlemleri Belediye Meclisi'nin kararı olmaksızın başlatıldı.

DEMOKRAT: ''Mısır'daki ateş Isparta'yı yaktı''
Isparta'nın en büyük ihracat pazarı olan Mısır'da baş gösteren hükümet krizi, Isparta ihracatına darbe vurdu. Bu ülkeye Ocak 2010'da 6.8 milyon dolarlık ihracat yapan Isparta'nın yılın ilk ayında ihracatı sadece 260 bin lira olarak gerçekleşti.

ÇÖZÜM: ''İnceleme için müfettiş istedim''
Yakaören'deki kuyuda incelemelerde bulunan Isparta Valisi Memduh Oğuz, kuyunun bir an önce kapatılması gerektiğini söyledi.

ISPARTA: ''Gülkent Hastanesi, en kaliteli hastane''
Gülkent Devlet Hastanesi'nin hizmet kalitesi ve hastaneden hasta memnuniyeti her geçen gün artıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından Isparta'daki hastanelerde yapılan denetimler sonunda Gülkent Devlet Hastanesi en kaliteli hastane olarak belirlendi.

GÜLSES: ''Gazi'den bilim atağı''
Isparta'nın ilk sosyal bilimler lisesi unvanını elinde bulunduran Gazi Sosyal Bilimler Lisesi yaptığı TÜBİTAK projeleri ile atağa geçti.

ISPARTA EKSPRES: ''Bismillah deyip zararı birlikte def edeceğiz''
Isparta Valisi Memduh Oğuz ve beraberindeki heyet eski Belediye Belediye Başkanı Hasan Balaman'ın Yakaören'de termal su bulmak için açtırdığı ancak zehirli gaz çıkan kuyuda incelemelerde bulundu.

NOKTA: ''Av turizminde İspanyollar başı çekiyor''
Isparta'da av turizmi kapsamında, geçen yıl 24 yabancı avcıya özel avlanma belgesi düzenlendiği açıklandı.

OBJEKTİF: ''Malum kuyu, Vali Oğuz'un bir numaralı gündemi''
Yakaören'de açılan kuyunun sorumluları hakkında gerekenin yapılacağı mesajını veren Isparta Valisi Memduh Oğuz, kuyu bölgesinde incelemelerde bulundu.

İLKE: ''Keçi gribi paniği''
Havaların aşırı derecede soğumasıyla gribal enfeksiyon geçirenlerin birçoğunun hastaneye ''keçi gribi'' şüphesiyle başvurduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.