Isparta Basınında Bugün - 20 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2010 10:37
Isparta Basınında Bugün - 20 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Isparta'nın yer altı su rezervi yeterli''
DSİ 18. Bölge Müdürü Recep Özbal, Isparta'nın yer altı su rezervinin yeterli olduğunu ve kuyu açmak isteyenlerin müracaat edebileceklerini söyledi.

ISPARTA EKSPRES: ''Coşkuner, Parti Meclisi'nde yok''
Daha önce Parti Meclisi'ne seçilip MYK'da görev alan CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, olağanüstü kurultayda 80 kişilik Parti Meclisi'nde yer alamadı.

DEMOKRAT: ''Sözde fakirler''
Isparta Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan yardım isteyen vatandaşların arasında evi ve arabası olup lüks bir hayat sürenlerin olduğu tespit edildi.

GÜLSES: ''Gökgöz 4-0'dan ısrarlı''
Aralık ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti İl Başkanı Gökgöz'ün gündeminde yine seçim vardı.

ÇÖZÜM: ''Hedef 500 bin nüfus''
SDÜ yönetimi bütün öğrencilerin ikametlerini Isparta'ya aldırmaları için çalışma başlattı. Belediyelerin de destek verdiği uygulama ile nüfus 500 bini bulursa hem milletvekili sayımız 5'e çıkacak hem belediyelerin geliri artacak.

MANŞET: ''Yol-İş ayakta''
Türkiye Yol-İş Sendikası, Torba Yasası'nda yer alan Özel İdarelerdeki ihtiyaç fazlası işçilerin başka kurumlara dağıtılması yönündeki uygulamanın kaldırılması için AK Parti İl teşkilatlarının kapısını çaldı.

OBJEKTİF: ''Deprem master planı şart''
Isparta'nın acilen deprem planına ihtiyacı olduğunu açıklayan Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, ''Kent zemin itibariyle depreme büyük tepki veriyor. Bu kadar önemli bir plan daha fazla gecikmemeli'' dedi.

ISPARTA: ''AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı''
AK Parti'nin her ay yapılan İl Danışma Kurulu dün Isparta merkezde gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.