Isparta Basınında Bugün - 20 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2011 10:15
Isparta Basınında Bugün - 20 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''4 üniversiteli Isparta hedefi''
Isparta, Cumhuriyetin 100'üncü kuruluş yıldönümüne denk gelen 2023'e kadar Türkiye'de kurulması hedeflenen 90 yeni üniversitenin üçüne talip.

DEMOKRAT: ''Isparta amele pazarından çıkmalı''
AK parti Milletvekili Haydar Kemal Kurt, Isparta'nın fırsatlarını değerlendirme noktasında kalkınma ajanslarının büyük imkanlar sunarken, Isparta'da halen amale mantığıyla hareket edildiğini söyledi.

ISPARTA EKSPRES: ''Mimar Sinan'da bariyerler değişiyor''
Caddede yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla konulan Emniyet Müdürlüğü'ne ait demir bariyerler bir hafta içerisinde kaldırılacak.

ÇÖZÜM: ''2023'te 200 bin öğrenci''
SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, 2023'te Isparta'nın 4 üniversitesi olacağını ve 200 bin öğrenciye ulaşacağını belirtti.

GÜLSES: ''Isparta yeniliklere açık bir kent''
İlk kez 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Radyoterapi binasının inşaatı için Isparta'ya gelen Keleşoğlu İnşaatın sahibi Şinasi Keleş, Isparta'yı hem ticari olarak hem de insani açıdan çok sıcak bir kent olarak gördüklerini belirtti.

ISPARTA: ''BAKA'dan önemli uyarı''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre yatırımcılar, kendilerini BAKA ile bağlantılı olarak tanıtan kişi ve kuruluşlara karşı uyarıldı.

OBJEKTİF: ''Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış''
CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, AK Parti'nin Isparta'da 4 vekil çıkaracağı şeklindeki açıklamalar için ''Aç tavuk kendini buğday ambarında zanneder. Geçmişte 500 aileye kömür dağıtırken şimdi bin aileye kömür dağıtmakla övünen AK Parti mi 4 vekil çıkaracak'' diye sordu.

İLKE: ''Denizbank'tan Isparta çiftçisine 100 kitap''
Denizbank tarafından 2009 yılında başlatılan tarım seferberliği kapsamında bankanın Isparta Şubesi tarafından çiftçilere dağıtılmak üzere ayrı çeşitteki tarımsal içerikli 100 adet kitap Tarım İl Müdürü Sıddık İpek'e teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.