Isparta Basınında Bugün - 21 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2011 16:10
Isparta Basınında Bugün - 21 Mayıs 2011

AKDENİZ: ''İş dünyasından siyasilere tepki''
İş Adamı Abdullah Yiğitbaşı, Isparta ekonomisini olumsuz etkileyen yeni Teşvik Haritası için hem iktidarı hem muhalefeti sert bir üslupla eleştirdi.

DEMOKRAT: ''Türk-Alman Hukuku sempozyumu tamamlandı''
Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Almanya Bochum Ruhr Üniversitesi'nin birlikte düzenlediği ''Anayasa Şikayeti/Bireysel Başvuru'' konulu Uluslararası Türk-Alman Hukuk Sempozyumu sona erdi.

ISPARTA EKSPRES: ''Bilgiç'ten 'AK Parti 150 bini geçer' iddiası''
AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, siyasetteki sessizlik ve sakinliğin nedenini ''vatandaş AK Parti'nin tek başına iktidar olacağına inanıyor'' şeklinde yorumladı.

ÇÖZÜM: ''ITKM İnşaatına yeniden başlandı''
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) inşaatına yeniden başlandığını belirtti.

NOKTA: ''Türk Gençliği nereye gidiyor?''
Türk-Kamu Sen İl Temsilcisi Ahmet Camuzcu, ''İş konusunda da tanıdık olmadan bir yere girilemeyeceği kanısı gittikçe yaygınlaşıyor. Nesnel ortamda iş alımları yapıldığı konusunda kuşku giderek artıyor'' dedi.

OBJEKTİF: ''SDÜ'de iki yeni araştırma merkezi faaliyetine başlıyor''
SDÜ'ye açılmasına karar verilen Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Arama Kurtarma Araştırma Merkezi yönetmeliği Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İLKE: ''Her evden bir oy ''
Seçimlerde sürpriz yapmaya hazırlanan Büyük Birlik Partisi'nin İl Başkanı Özcan Battal, halkın sorunlarına kulak verdiklerini belirterek, ''O sıkıntılara çözüm olacak projeler biz de var'' dedi. Battal , her evden bir oya talip olduklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.