Isparta Basınında Bugün - 22 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2011 10:32
Isparta Basınında Bugün - 22 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: ''Değişime seyirci kalamayız''
AK Parti'nin milletvekili aday adayı Uğur Büyükçulcu, temayül yoklamasından ''gençlere güveniyoruz'' mesajı çıktığını söyledi.

GÜLSES: ''Yandaşa değil, vatandaşa hizmet''
Belediye Meclis üyeliğinden istifa ederek CHP'den aday adaylığını açıklayan Avukat İsmail Çelik, ''Yandaşa değil, vatandaşa hizmet için şimdi CHP zamanı'' dedi.

ÇÖZÜM: ''Kar amacı gütmeyen projelerde BAKA'ya rekor başvuru''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'na (BAKA) kar amacı gütmeyen projelerde alanında 97 proje sunuldu.

NOKTA: ''Fal açmaya lüzum yok''
AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, siyasetin doğasında bir başka yerden görev verildiği takdirde ''vekillik yapmam'' gibi bir anlayışın olamayacağını belirterek, ''Papatya falıyla işimiz yok. Ben müracaatımı Isparta'dan milletvekili olmak için yaptım. Görev başka yerden verilse bile yine Isparta için çalışırım'' dedi.

ISPARTA: ''Kutluhan, rektör adaylığını açıkladı''
SDÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan, SDÜ Rektörlüğü için adaylığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün akrabası olan Kutluhan, bu durumun kendisi için avantaj değil, dezavantaj olduğunu söyledi.

OBJEKTİF: ''Hizmet aşkıyla yola devam''
AK Parti Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, temayülde kendisine verilen 153 oyu AK Parti kadrolarının, özgür tercihlerinin ve adalet ehli insanlar olduklarının bir yansıması olarak gördüğünü söyledi.

HEDEF: ''SDÜ'de rektör adayları netleşiyor''
Rektörlük seçimlerinin YÖK tarafından 15 -17 Nisan tarihleri arasında yapılmasına karar verilmesinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi'nde rektör olmak isteyen adaylar da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Şu anda içlerinde rektör yardımcılarının da bulunduğu 18 isim konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.