Isparta Basınında Bugün - 22 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2011 10:35
Isparta Basınında Bugün - 22 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "Isparta'ya ekonomi prangası"
Uluslararası Rekabet Araştırmaları Kurumu'nun 3'üncü Nesil Endeksi'ne göre Isparta, Yaşam Kalitesinde Türkiye'nin en iyi 5'inci şehri. Ama sanayi ve ticaret çok çok çok vasat...

DEMOKRAT: "Öner'in Seçim bürosunu Isparta manzaraları süsleyecek"
CHP Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner'in Seçim bürosunda tadilat çalışmaları başladı. Öner, Seçim bürosunun duvarlarını Isparta manzaraları süsleyecek.

ÇÖZÜM: "Kolukırık ve Topsakal aralıksız çalışıyor"
AK Parti Milletvekili adayları Suat Kolukırık ve Pınar Taner Topsakal, Yalvaç ziyaretine Yalvaç Meslek Yüksekokulu'ndan başladılar.

Isparta: "23 Nisan genel provası yapıldı"
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. yıldönümü yarın coşku içerisinde kutlanacak. Yarınki kutlamalar öncesi dün yapılan genel provada hazırlıklar gözden geçirildi.

HEDEF: "Merdiven altı terzilik yapılıyor"
Isparta'da Terziciler Odasına kayıtlı 160 üye kanun ve nizamlara uygun ticari faaliyetini sürdürürken, merdiven altı terzilik yapan kişilerin de olduğu ortaya çıktı. Terzi Ender Karakoyun, merdiven altı terziliğinin bir an önce önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

MANŞET: "Başbakanın temsilcisi olarak valilik yaptı"
AK Parti Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal 32'de yayınlanan basın kulübü programına konuk oldu. Bilgiç, CHP Adayı Öner'e de göndermelerde bulunarak, "Sayın Başbakanın temsilcisi olarak valilik yaptı" dedi.

GÜLKENT: "Dereye yuvarlanan araçta hayatını kaybetti"
Yalvaç ilçesine bağlı Eğirler köyü yakınlarında alkollü sürücünün kullandığı araç kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Emrah Alkış yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

OLUŞUM: "Muhteşem balo"
Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu 3 B sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını düzenledikleri baloda kutladılar.

Isparta EKSPRES: "Hayvanat Bahçesi Tüp Fidanlık Müdürlüğü oldu"
Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, hem Eğirdir Gölü'nü kirlettiği hem de işletme maliyetlerinin yüksekliğini öne sürerek kapattığı Hayvanat Bahçesi'nin yerine Tüp Fidanlık Müdürlüğü kurdu. Fidanların ruhsatsız şekilde üretildiği ileri sürülüyor.

NOKTA: "Provası bile coşkuluydu"
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla, ilimizde okulların yapacağı gösterilerin genel provası dün Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.