Isparta Basınında Bugün - 23 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2010 10:31
Isparta Basınında Bugün - 23 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ GAZETESİ: ''Isparta kanser tedavi üssü haline geliyor''
SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve uygulama Hastaneleri, Kanser Tanı ve Tedavilerinde ileri teknolojilerine bir yenisini daha ekliyor. Radyoterapi Ünitesi'ne ''Varıan'' sistemi kuruluyor.

DEMOKRAT GAZETESİ: ''Uçağımıza sahip çıktık mı?''
THY'nin İstanbul-Isparta arasında 159 kişilik uçak seferini karşılıklı olarak kaldırması Isparta için hiç de sürpriz olmadı. Çünkü bölge insanı üzerine düşeni yapmadı.

ISPARTA EKSPRES: ''Mehmet Dilek'e son görev''
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki kaplıcalarda geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden AK Parti Isparta Milletvekili Sait Dilek'in 76 yaşındaki babası Mehmet Dilek dün toprağa verildi.

ÇÖZÜM GAZETESİ: ''Ana sınıfında oyuncak yok''
Milli Eğitim Bakanlığı ''Okul Öncesinde'' Isparta'yı pilot bölge ilan etti ama bir çok ana sınıfında çocukların oynayacağı oyuncak bulunmuyor.

NOKTA GAZETESİ: ''Engelli mi, engellenen mi?''
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Okçuluk Branş Sorumlusu Yardımcısı ve Teknik Kurul Başkanı Naci Uğur, Türkiye'de engellilerden çok, engellileri engelleyen unsurların bulunduğunu söyledi.

OBJEKTİF GAZETESİ: ''Sığınmacılardan konaklama eylemi''
Somali'de yaşanan iç savaştan kaçıp Isparta'da sığınmacı olarak pansiyonda kalan bir grup kadın ve çocuk ilde ev sahiplerinin kendilerine ev vermediğini gerekçe göstererek Valilik önünde eylem yaptı.

İLKE GAZETESİ: ''Beşikten mezara kadar zam yok''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, içme suyuna 2011 yılında da zam yapılmayacağını açıkladı.

GÜLSES GAZETESİ: ''Amacımız üzüm yemek''
Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi'nin kaldırılması talebi konusundaki tartışmalar üzerine yaptığı değerlendirmede, amaçlarının bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek olduğunu söyledi.

ISPARTA GAZETESİ: ''Günaydın: 'Zaten faydalı değildi''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Meclisi'nden istifa eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz için ''Zaten faydalı değildi, ne yaptığını bilmiyordu'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.