Isparta Basınında Bugün 23 Nisan 2011

Isparta Basınında Bugün 23 Nisan 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2011 16:11
Isparta Basınında Bugün 23 Nisan 2011

AKDENİZ: ''Çayın taşıyla çayın kuşu''
Finans sorunu nedeniyle ITKM inşaatını devam ettiremeyen yüklenici firma için tapu devri yapıldı, Belediye garantörlüğünde de 21 milyon TL kredi bulundu.

OLUŞUM: ''Ak Parti adaylarını tanıttı''
Ak Parti İl teşkilatı 24. Dönem Milletvekili aday tanıtım toplantısını dün Büyük Isparta Otelinde gerçekleştirdi. Ak Parti İl teşkilatı 12 Haziran?da yapılacak milletvekilliği seçimleri için aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan tanıtım toplantısında adaylar tek tek kürsüye gelerek konuştular.

DEMOKRAT: ''Çocukların gurur günü?''
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de bugün coşku içerisinde kutlanacak.

ÇÖZÜM: ''ITKM Ekim'e yetişecek
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, inşaat ile ilgili tapu devrinin yapıldığını, çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını açıkladı.

ISPARTA: ''İşsizler ile işçi arayan firmalar buluşturuluyor''
UMEM kapsamında Ankara'dan gelen teknik heyet firmalarda incelemelerde bulundu. ITSO'nun ev sahipliğinde düzenlenen inceleme gezisine, Milli Eğitim ve İşkur temsilcileri de katıldı.

HEDEF: ''AK Parti'den gövde gösterili aday tanıtımı''
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti), Isparta Milletvekili adaylarını yaptığı gövde gösterili bir tanıtım toplantısı ile kamuoyuna tanıttı. Toplantıda konuşan adaylar; ''Isparta'dan 4 Milletvekili ile gideceğimize inanıyoruz'' mesajı verdi.

MANŞET: ''Dünden daha güçlüyüz''
AK Parti adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısında birlik, beraberlik mesajları verilirken, seçim çalışmalarının seviyeli bir üslupla sürdürüleceği vurgusu yapılarak, ''Söyleyecek sözü olmayanların siyaseti farklı bir üslupla yapacakları belli oldu. AK Parti olarak bu oyunlara gelmeyeceğiz'' denildi.

ISPARTA EKSPRES: ''Yaşam Kalitesi: 5, Rekabetçi Güç: 18, Değişim nedeni: Zayıf sanayi''
Isparta, Beşeri Sermaye ve Yaşam Kalitesi Alt Endeksi'ne göre Türkiye'nin en iyi 5. şehri olmasına rağmen, İller Arası Rekabet'te 13 basamak birden düşüyor.

NOKTA: ''Hava kalitesinde son durum''
Isparta şubat ayında da partiküler madde oranı en yüksek iller arasında yer aldı. İlimizde kükürtdioksit oranı 27 (µg/m³), partiküler madde oranı 145 27 (µg/m³) olarak ölçüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.