Isparta Basınında Bugün 25 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2011 11:33
Isparta Basınında Bugün 25 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Güç birliği çağrısı"

Gül piyasasında gücümüzü giderek kaybettiğimize dikkat çeken yeni Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, gülyağı ve gül konkreti ihracatında Isparta'nın güç birliği yaparak ortak hareket etmesi gerektiğini savundu.

Isparta EKSPRES: "Gönüllerin siyasetçisi"

1961'de İsmet İnönü'nün liderliğindeki CHP'de 28 yaşında iken Türkiye'nin en genç İl Başkanı olan Diş Hekimi Turhan Özgül, 2011'de yeniden siyasetin gündemine geldi.

DEMOKRAT: "Baskılara aldırmadım, davama hizmet ettim"

MHP Milletvekili aday adayı Ferit Balcı, AK Parti Hükümeti dönemindeki kamu görevinde, şahsına yapılan tüm baskılara rağmen yılmadığını, davasına hizmet vermeye devam ettiğini söyledi.

GÜLSES: "Isparta kar amacı güdüyor"

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA), ilk Mali destek programına proje başvuruları tamamlandı. BAKA'ya Isparta'dan kar amacı gütmeyen 30 proje sunulurken, kar amacı güden 80 proje başvurusu yapıldı.

ÇÖZÜM: "Genel merkez, 'Nevzat Bey bize lazım' açıklamasını düzeltmeye çalışıyor"

MHP Genel Merkez yöneticilerinin, Isparta'daki aday adaylarına, "Herkesin şansı eşit. Korkmaz, birinci sıra diye bir şey yok" izahı yaptıkları öğrenildi.

NOKTA: "Kipa, Isparta'ya değer katacak"

Isparta'ın en büyük hipermarketi Kipa Ekstra, 7 bin metrekarelik satış alanı, zengin ürün çeşitliliği, geniş otopark alanı ve indirimlerle Isparta'ya ayrıcalık getirdi.

OBJEKTİF: "MHP'nin eleştirildiği konuların hangisi AK Parti iktidarında çözüldü?"

MHP Isparta Milletvekili aday adayı Mustafa Zorlu, AK Parti milletvekilleri tarafından Isparta'ya yeterince önem verilmediğini öne sürdü.

Isparta: "Balcı, davasının emrinde"

MHP Milletvekili aday adayı Ferit Balcı, MHP'yi birlik-beraberlik içinde iktidara getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.