Isparta Basınında Bugün - 25 Nisan 2011

Isparta Basınında Bugün - 25 Nisan 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2011 13:10
Isparta Basınında Bugün - 25 Nisan 2011

DEMOKRAT: ''Sağlık turizminde büyük potansiyel var''
BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, kalkınma ajansı olarak özel önem verdikleri sağlık turizminde kümelenme çalışmaları başlatacaklarını belirtti. Engin, sağlık turizminde Antalya, Isparta ve Burdur'da değerlendirilebilecek çok büyük potansiyel olduğunu söyledi.

ÇÖZÜM: ''Kuyunun ödeneğini Bilgiç çıkarttı''
Yakaören'de sıkıntı yaratan kuyunun kapatılması için gerekli 5 milyon TL'yi AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç çıkarttı.

ISPARTA: ''İşsizler ile işçi arayan firmalar buluşturuluyor''
UMEM kapsamında Ankara'dan gelen teknik heyet firmalarda incelemelerde bulundu. ITSO'nun ev sahipliğinde düzenlenen inceleme gezisine, Milli Eğitim ve İŞKUR temsilcileri de katıldı.

GÜLSES: ''Gelin bir olalım, birlik olalım''
Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, gül üreticilerine ve gül işleme tesisi sahiplerine birlik çağrısında bulundu. Çelik, ''Gülün zahmetinin rahmete dönüşmesini diliyoruz'' dedi.

MANŞET: ''Çağlar, yeniden başkan''
Türk Hava Kurumu Isparta Şubesi'nin yapılan kongresinde Mevcut Başkan M. Zafer Çağlar, yeniden başkanlığa seçildi.

GÜLKENT: ''Isparta'da 23 Nisan coşkusu''
Dünyada çocukların sahip olduğu tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

OBJEKTİF: ''Bu coşku hiç bitmesin''
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 91. yıl dönümü İlimizde de coşku dolu törenlerle kutlandı. Atatürk Stadı'ndaki kutlamaları binlerce vatandaş izledi.

ISPARTA: ''THK'da başkan yine Çağlar''
Türk Hava Kurumu Isparta Şubesi'nin kongresinde tek liste ile seçime giren M. Zafer Çağlar, yeniden başkanlığa getirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.