Isparta Basınında Bugün - 26 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2011 10:21
Isparta Basınında Bugün - 26 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Sağlıktaki gizli savaş açığa çıktı''
İl Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Aydemir'in sokakta kimliği belirsiz kişilerce darp edildiği esrarengiz olayla ilgili şok gelişmeler yaşanıyor. Ali Aydemir'in dayak olayıyla ilgili hakkında suçlamada bulunduğu Sağlık Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal, önceki gün saat 16.00 sıralarında Isparta Devlet Hastanesi'ne gidip yataklı tedavi gören müştekinin filmlerine el koyarak başka bir ortopedi uzmanına gösterdi.

DEMOKRAT: ''Sütte heyecan veren proje''
Isparta'da ilk kez bir tarımsal kalkınma kooperatifi bölgesinde üretilen sütü işlemek için proje geliştirdi. 1.3 milyon liralık proje kabul edilirse Sücüllü'de günde 10 ton sütü işleme kapasitesine sahip tesis kurulacak.

ISPARTA EKSPRES: ''KOSGEB tüyoları''
Türkiye İş Kurumu Müdürü Hüseyin Ergin, KOSGEB'in hibe ve kredileri desteklerinden faydalanmak isteyen issizlere tüyolar verdi.

ÇÖZÜM: ''İftira atıyorlar, hukuka başvuracağım''
Sağlık İl Müdürlüğü eski İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Aydemir'in dövülmesi olayından sonra hakkında çeşitli iddialar gündeme gelen İl Sağlık Müdürü Süleyman Önal, kendisinin küçük düşürülmek istendiğini ve kendisine iftira atıldığını belirtti.

GÜLSES: ''Bu zararı kim ödeyecek?''
Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram organize sanayi bölgesi ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Memleketin üretim yapması ve yatırımcıların önünün açılması faydasızsa acaba ne faydalıdır?'' diye sordu.

ISPARTA: ''Yağmur suyu oluklarını kanalizasyona bağlamayın''
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yağmur suyu oluklarının kanalizasyona bağlanmaması konusunda vatandaşı uyardı.

OBJEKTİF: ''Elma sınıf atlıyor''
Süleyman Demirel Üniversitesi CAD/CAM Araştırma ve Uygulama Merkezi, elma sınıflandırması için hayati bir proje geliştirdi.

İLKE: ''Burdur'u unutamadım''
Isparta Valisi Memduh Oğuz, Burdur Valisi Süleyman Tapsız ve Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

NOKTA: ''Umre kayıtları Haccı solladı''
İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, bu yıl Umre ibadeti için yapılan başvurulara büyük rağbet olduğunu belirtti.

OLUŞUM: ''Vali Oğuz'un ilçe ziyaretleri sürüyor''
Vali Memduh Oğuz, idarecilerle tanışmak, ilçe ve kasabaların sorunlarını yerinde görmek amacıyla sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine devam etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.