Isparta Basınında Bugün - 28 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2010 10:26
Isparta Basınında Bugün - 28 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ GAZETESİ: ''Tartışmalı imar tadilatına veto''
İl Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü, Belediye Meclisi'nin Kasım döneminde aldığı eski Koteks Fabrikası sahasında yapı yoğunluğunu iki katına çıkaran kararını mevzuata uygun olmadığı gerekçesiyle geri gönderdi.

DEMOKRAT GAZETESİ: ''Obeziteye savaş açtılar''
Sidre 2000 İlköğretim Okulu, çağımızın tehlikesi obeziteye savaş açtı. Okulda öğrencilerin sağlıksız beslenmeden uzak durması için iki önemli proje hayata geçti. Öğrenciler teneffüste cips yerine meyve yiyor.

ISPARTA EKSPRES: ''Gül Halı Festivali pahalıya patlamış!!''
Isparta Belediyesi'nin 11-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen 11. Gül Halı Kültür ve Turizm Festivali'ne 793 bin 972 TL harcandığı açıklandı.

ÇÖZÜM GAZETESİ: ''İki yüksek okula 4 milyon lazım''
Yalvaç ve Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulları'nın tamiratı için 4 milyon ödenek gerekiyor.

ISPARTA GAZETESİ: ''Şoförler Odası şikayetleri eğitimle giderecek''
Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası özel halk otobüsleri ve servis şoförlerinden gelen şikayetleri eğitim ile ortadan kaldıracak.

GÜLSES: ''Meclisin kabulüne bayındırlık ret cevabı verdi''
Koteks arazisi üzerine yapılması planlanan Hilton Oteli ile ilgili geçtiğimiz ay meclis gündeminde tartışmalara neden olan sosyal donatı alanı ile ilgili karar Bayındırlık İl Müdürlüğü'ne takıldı. Meclis kararını kabul etmeyen Bayındırlık İl Müdürlüğü'nden sonra gözler tekrar meclise çevrildi.

NOKTA GAZETESİ: ''Engelsiz evler geliyor''
Isparta'da Engelsiz Yaşam Evleri 2011'de hayata geçecek. Farklı özür gruplarından engelli bireylerin kalacağı evler, tuvaletinden mutfağına kadar engellilerin kolayca kullanabileceği şekilde teşrif edilecek.

OBJEKTİF GAZETESİ: ''İşte destek alacak sektörler''
BAKA, mali destek programına göre turizm, yenilenebilir enerji, mermercilik, orman ürünleri ve mobilya sanayi projelerine hibe destek veriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.