Isparta Basınında Bugün 28 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2011 23:52
Isparta Basınında Bugün 28 Ekim 2011

AKDENİZ: "Sektör yayını yatırım çekti"
Almanya'da yaşayan Türk işadamı Ziya Pir, Isparta'da meyve suyu alanında 12 milyon Avro'luk yatırım yapacak.

DEMOKRAT: "İnşallah lafta kalmaz"
Van'da meydana gelen deprem birinci derece deprem kuşağındaki Isparta'yı harekete geçirdi. Valilik, Belediye ve Üniversite işbirliği ile Isparta'daki binaların tamamının röntgeni çekilecek. Yıkılması gerekenler de yıkılacak.

ÇÖZÜM: "2012 bütçesi yüz güldürecek"
2011 yatırım bütçesinde ciddi düşüşü yaşayan Süleyman Demirel Üniversitesi'nin yüzü 2012 bütçesinde gülecek.

GÜLSES: "Teşekkürler Isparta"
Isparta Belediyesi'nin yaptığı yardım çağrılarına duyarsız kalmayan vatandaşlara teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Isparta halkına teşekkür ediyorum" dedi.

MANŞET: "Isparta'da binaların röntgeni çekilecek"
Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki deprem Isparta'yı harekete geçirdi. Birinci derece deprem bölgesi içerisinde yer alan Isparta'da Valilik, Belediye ve SDÜ işbirliği ile binaların tamamının röntgeni çekilecek. Depreme dayanıklı olmayan binalar yıkılacak.

Isparta: "Üretim kalitesiz"
Isparta'da her geçen yıl çöküşün yaşandığı halıcılık sektöründe üretilen halılarda kullanılan iplerin kalitesiz olması, halı fiyatlarını da olumsuz yönde etkiliyor.

NOKTA: "Isparta'nın ortak aklı"
Isparta'da Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ile iş adamları dernekleri ve İl Genç Girişimcileri Kurulu Başkanı'nın katılımıyla ortak akıl platformu oluşturuldu.

EKSPRES: "Radikal kararlar şart"
1 Ocak 2011 öncesi Isparta'ya giren demirlerin önemli bir diliminin standart dışı, daha da kötüsü hurda mamul olduğu haberi gündemi sarstı.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.