Isparta Basınında Bugün 28 Mart 2011

Isparta Basınında Bugün 28 Mart 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2011 11:53
Isparta Basınında Bugün 28 Mart 2011

AKDENİZ: ''4 koltuğa 63 aday''
AK Parti, MHP ve CHP'de 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde parti genel merkezlerince yapılacak Isparta Milletvekilliği aday sıralaması seçimi için 63 aday adayı yarışıyor.

ISPARTA EKSPRES: ''Prof. Dr. Baydar, boş bıraktı''
Siyasete girmek için emekliye ayrılan eski SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ile eski Isparta Valisi Ali Haydar Öner, CHP'den aday adaylığı başvurusunda bulundular. Vali Öner, Ankara, İzmir ya da İstanbul'dan aday olmak istediğini beyan ederken, Prof. Dr. Baydar'ın ise aday olmak istediği yer bilgisini boş bırakması dikkat çekti.

DEMOKRAT: ''Bir YGS daha böyle geçti''
Yükseköğretim Geçiş Sınavı'na Isparta'dan 12 bin 652 aday başvurdu. 46 binada 560 salonda gerçekleştirilen sınavda adaylar içeride, aileleri ise dışarıda ter döktü.

NOKTA: ''MHP'nin arkası vatandır''
21. dönem milletvekillerinden Dr. Osman Gazi Aksoy da MHP'den Isparta Milletvekilliği aday adaylığını açıklayarak, yeniden Isparta'yı TBMM'de temsil etmek için destek istedi.

ÇÖZÜM: ''BAKA'nın farkını gördünüz mü?''
Bir yıl içinde hem proje hazırlamada, hem yatırımda hem de sorunların çözümünde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın farkını görmeyen var mı? Isparta BAKA'nın kıymetini iyi bilmeli''

ISPARTA: ''AKP zihniyetini millet iradesi ile göndermeye 78 gün kaldı''
21. dönem MHP Isparta Milletvekili Mustafa Zorlu, MHP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayarak, ''AKP zihniyetini millet iradesi ile göndermeye 78 gün kaldı'' dedi.

OLUŞUM: ''Ecevit esnaf ziyaretlerinde''
AK Parti Milletvekili aday adayı Murat Fatih Ecevit, genel merkezde yapılan mülakat sonrasında esnaf ziyaretlerine başladı.

GÜLSES: ''Hastalara merkezi randevu verilecek''
Isparta'da tedavi olmak için hastaneye gidecek olan vatandaşlar ''Alo 182'' Merkezi Hastane Randevu Sistemi'ne başvuracak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.