Isparta Basınında Bugün - 28 Şubat 2012

Isparta Basınında Bugün - 28 Şubat 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2012 14:25
Isparta Basınında Bugün - 28 Şubat 2012

ÇÖZÜM: "Isparta'nın içme suları mercek altına alınıyor"
Süleyman Demirel Üniversitesi, belediye ve 170 köyün suyunun sağlığa uygun olup olmadığını tespit etmek için çalışmalara başlıyor. Böylece sağlığa zararlı suyu bulunan bölgeler tespit edilecek.

NOKTA: "23. Vergi Haftası kutlamaları"
Isparta Defterdarı Rahmi Turan, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Defterdarlık çalışanları ile Vali Memduh Oğuz'u makamında ziyaret etti. Isparta Valisi Memduh Oğuz, "Isparta'nın vergiyle barışık olması, tahakkuk ve tahsilat oranının Türkiye genelinden yüksek olması bizleri memnun ediyor" dedi.

OBJEKTİF: "Hocalı katliamının 20. yılı"
Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi bir grup, Hocalı katliamını yağmur altında yere yatarak protesto etti.

İLKE: "Vergide tahsilatımız düşük"
Isparta Defterdarı Rahmi Turan, Isparta'nın vergi tahsilatının mükelleflerin adres bilgilerinin eksik olması nedeniyle düşük olduğuna dikkati çekti. 2011 yılı vergi uygulamalarında genel olarak toplam tahakkukun 607 milyon 104 bin lira tahsilatın ise 420 milyon lira olduğunu kaydeden Turan, tahsilat oranının yüzde 69 olduğunu söyledi.

GÜLSES: "BAKA 3 milyon dolarlık yatırımın önünü açtı"
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Umman'dan gelerek mermer sektörüne 3 milyon dolarlık yatırım yapan Stone World firmasının bürokrasi ve resmi dairelerdeki dil sorununu gidererek ÇED raporu alma konusundaki sorununu giderdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum