Isparta Basınında Bugün - 29 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2011 10:12
Isparta Basınında Bugün - 29 Mart 2011
Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


AKDENİZ: ''İleri tıpta doğrular ve yanlışlar neler?
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri kanser, kalp ve damar hastalıklarının erken evre teşhisi için Batı Akdeniz'de tek, Türkiye'de sayılı merkezlerden biri.

ISPARTA EKSPRES: ''ISBAŞ, Akdeniz'deki pazarını geri istiyor''
Akdeniz Bölgesi inşaat sektöründe liderliği Nevşehir'e kaptıran ISBAŞ, küllerinden yeniden doğuyor.

DEMOKRAT: ''CHP'nin sıralamada beklentisi ortada''
CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta milletvekili aday sıralamasının Isparta'dan başvuran aday adayları arasından seçilmesini temenni ettiklerini söyledi.

NOKTA: ''Millet AK Parti'yi seçecek''
12 Haziran seçimlerinde milletin yine AK Parti'yi tercih edeceğini belirten AK Parti Isparta Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, AK Parti'yi adalet ve sevginin temsilcisi olarak tanımladı.

ÇÖZÜM: ''HAS Parti hepsinden farklı''
HAS Parti İl Başkanı Mahmut Bilgiç, partisinin çalışmalarını anlattı ve milletvekili aday adaylarını tanıttı.

ISPARTA: ''BBP desteklenmeli''
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Özcan Battal, 12 Haziran seçimlerinde partisinin oy patlaması yapacağına inandığını belirterek, toplumun bütün kesimlerinden destek istedi.

GÜLSES: ''Türkiye'nin gündemi seçim, Isparta'nın gündemi Körfez''
Türkiye gündemi bir taraftan seçim diğer taraftan Libya'ya yapılan askeri hareketi tartışırken Isparta'yı daha sıcak bir gündem bekliyor. Hazırlıkları bir ay önceden başlayan 6-8 Nisan tarihleri arasında yapılacak Körfez iş dünyası ziyareti Isparta ve Batı Akdeniz açısından her şeyden daha önemli.

HEDEF: ''Kuyu: 'Yanlış anlamaları engellemek için aday olmadım''
Isparta Mimarlar Odası Başkanı ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Isparta İl Başkanı Yüksek Mimar Merve Kuyu, yanlış anlaşılmaları engellemek için milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunmadığını açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.