Isparta Basınında Bugün - 3 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2011 10:45
Isparta Basınında Bugün - 3 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Isparta'ya yazık oluyor''
Isparta Ocak 2011 dış ticaret gelirleri açısından ikinci bölge iller arasında son sırada yer aldı. Tarihte ilk kez Burdur bile Isparta'yı geçti.

DEMOKRAT: ''Barolardan tek ses yükselsin''
Yüksek Yargı'da reform tartışmaları sürerken, Isparta Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, barolardan yasa tasarısına ilişkin tek çatı altında açıklama yapmalarını istedi.

ÇÖZÜM: ''5 Ekim 2011'de bitecek''
Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Resul Göçer, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin bitimi ile ilgili tarih verdi ve 5 Ekimde bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

ISPARTA: ''HAS Parti Merkez İlçe oluşumunu tamamladı''
Isparta'da örgütlenmesini tamamlayan Halkın Sesi Partisi, Merkez İlçe, Gençlik Kolları ve Kadın Kollarını da oluşturdu.

GÜLSES: ''Eğirdir elma fuarına hazırlanıyor''
Kent turizminin gözde merkezlerinden olan Eğirdir, turizme farklı bir pencere açmaya hazırlanıyor. Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir'in Eylül ayında 1. Elma Fuarı ve Şenliği yapılması için kolları sıvadı.

ISPARTA EKSPRES: ''1 lider, 1 portre, 1 mesaj''
Portre Halı Sanatçısı Ahmet Aksakal, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin fotoğrafını halıya dokudu.

NOKTA: ''Doktor yerine yanıkçıya gidince''
Üzerine kaynar su dökülen 5 yaşındaki Muhammet Ramazan Özdamar, hekim yerine ''yanıkçı'' diye tabir edilen bir kadına götürülünce yara bölgesinde enfeksiyon oluştu.

OBJEKTİF: ''Bahçeli'yi halıya dokudu''
Dünya liderlerini halıya dokumasıyla ünlü Türkiye'nin tek halı portre sanatçısı Ahmet Aksakal, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın isteği üzerine MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'yi ipek halıya dokudu.

İLKE: ''Giriş kapımız Karacaören, kalbimiz Eğirdir Gölü''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın ocak ayında son konuğu olan Isparta Orman Bölge Müdür Yardımcısı Adnan Yılmaztürk, ''Bölgemizde alternatif turizmin giriş kapısı Karacaören, kalbi de Eğirdir'dir'' dedi.

OLUŞUM: ''Hedef ateşi köle etmek''
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olası bir yangın çıktığında yangının büyümeden söndürülebilmesi için kamu kurum e kuruluşlarında bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.