Isparta Basınında Bugün - 31 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2010 18:35
Isparta Basınında Bugün - 31 Aralık 2010

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ GAZETESİ: ''Orada kimse yok mu?''
Yeni Teşvik Haritası'nın Isparta için yılın en yanlış kararı olduğu bir kez daha tescillendi. Eğer ivedilikle ikinci bölgeden çıkartılmazsak, Isparta hızla geriye gidecek.

DEMOKRAT: ''Isparta'nın Rosella'sı var''
Beş yıl önce Rosella markasıyla kozmetik sektörüne giren Gül Sarayı Kozmetik Şirketi, iki ürünle başladığı imalatını bugün 140 çeşide çıkarmanın başarısıyla övünüyor.

ISPARTA EKSPRES: ''ITKM ruhsatını imzalamayan mimar sürüldü''
Üçüncü zeyilnameye ilişkin hazırlanan tadilat projesinde imza krizi çıktı. Belediye İmar Müdürlüğü'nde görevli Mimar Banu Balcı ruhsat için imza atmayınca, başkanlık makamınca, park ve bahçelerde görevlendirildi.

ÇÖZÜM: ''Isparta'nın hızını kesmeden hizmetler devam edecek''
Son kararname ile Merkez Valiliğinden Isparta Valiliğine atanan Memduh Oğuz, dün yeni görevine başladı.

ISPARTA: ''En güvenli eğitim şehri''
Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, SDÜ'lü öğrencilerle bir araya gelerek, Isparta'da en güvenli eğitim şehrini yaratmak istediklerini söyledi.

GÜLSES: ''Isparta koşmaya devam edecek''
Merkez Valiliğinden Isparta Valiliği'ne atanan Memduh Oğuz, dün düzenlenen törenle görevine başladı. Vali Oğuz'un ilk mesajı, ''Isparta koşmaya devam edecek'' oldu.

NOKTA: ''Milletvekili Dilek'ten müjdeler''
AK Parti Milletvekili Sait Dilek, son bir ay içinde Isparta'ya genel bütçe harici 32.8 milyon lira ek bütçeden kaynak aktarıldığını söyledi.

OBJEKTİF: ''Alacaklardan ne haber?''
Festivale 793 bin lira harcayan Isparta Belediyesi'nin ticari şirketi ISBAŞ Bims Blok Fabrikası'nın 1 Kasım 2010 tarihi itibariyle borcunun 13 milyon 92 bin lira olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.