Isparta Basınında Bugün - 31 Mayıs 2011

Isparta Basınında Bugün - 31 Mayıs 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2011 12:59
Isparta Basınında Bugün - 31 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Belediye, asfalt sezonunu Gelendost'tan başlattı!"
Isparta'da yollar mayın tarlası gibi! Doğalgaz çalışması aylar önce tamamlanan sokak ve caddeler asfalt bekliyor, Isparta Belediyesi Gelendost'ta harıl harıl çalışıyor.

DEMOKRAT: "Kamile Gürkan'ın proje başarısı"
Kamile Gürkan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Besinlerin İçindeki Gizli Güçler Projesi" Eğitimde Teknoloji Kullanımı Proje Yarışmasında Türkiye dördüncüsü oldu.

GÜLSES: "Yanlış Öner'i sandıktan döner"
AK Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, CHP adayı Ali Haydar Öner ile ilgili sert ifadeler kullanarak, "İktidarın nimetleri elinde iken hizmet edemeyenler muhalefet vekili iken Isparta'ya hizmet edemezler" açıklamasında bulundu.

ÇÖZÜM: "Özel'in seçim otobüsüne çirkin saldırı"
AK Parti Isparta milletvekili adayı Recep Özel'in seçim otobüsüne sprey boyayla zarar verildi. AK Parti Isparta İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin yanında park halindeki Özel'in seçim otobüsünün önünde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının üzerine kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce sprey boyayla "Deniz, Yusuf, Hüseyin 12 Eylül'ü unutmadık" ve "CHP" yazıldığı belirtildi.

OLUŞUM: "'Birlikte Yalvaçız"
AK Parti Milletvekili Adayı Recep Özel Yalvaç'ta hemşehrileriyle buluştu. Bölgesel milliyetçiliğe son verilmesini gerektiğini savunan Recep Özel, "Yalvaç'ın derdi benim derdim" dedi.

GÜLKENT: "Esnafa müjde"
Bakkal, berber, manavın bankalara olan kredi borçları yeniden yapılandırılmaya başladı. Esnafın aynı bankaya hem kredi hem de kredi kartı borcunu yapılandırabileceğini belirten Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, yapılandırmadan yararlanmak isteyen esnafın 27 Temmuz'a kadar başvuru yapması gerektiğini söyledi.

Isparta: "AK Parti'nin oy kaygısı olsaydı nüfusu 2 binin altındaki belediyelerin kapatılmasını istemezdik"
AK Parti Isparta 1. Sıra Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Memduh Oğuz'u suçlayan CHP adayı Isparta eski Valisi Ali Haydar Öner'in "O'nu elimden Tayyip Erdoğan bile kurtaramayacak" açıklamalarının hatırlatılması üzerine de "Ali Haydar Öner de AK Parti'nin iktidar, Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olacağını itiraf etmiştir" dedi.

EKSPRES: "İşte 6 büyük ölüm nedeni"
Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı'nın verileri çarpıcı sonuçlar ortaya koydu.

OBJEKTİF: "Lösemili çocukların uzman sıkıntısı"
Lösemili Çocuklar Isparta İl temsilcisi Çetin Demircan, SDÜ Tıp Fakültesi'nde hematoloji ve onkoloji uzmanı olmayışından dolayı Ankara, İzmir olmak üzere diğer illere gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, "Bu durum bizleri maddi ve manevi olarak sıkıntıya sokuyor" dedi.

HEDEF: "Sigorta çiftçimizi rahatlattı"
Tarım İl Müdürü Sıddık İpek, 2011 yılında Tarımsal Sigorta Kapsamında olmayan çiçeklenme evresinde don riski ile besi sığırlarındaki ölüm riskinin sigorta kapsamına alındığını belirterek; "Bu durum özellikle elma üreticilerini büyük ölçüde rahatlatmıştır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.