Isparta Basınında Bugün - 5 Mart 2011

Isparta Basınında Bugün - 5 Mart 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2011 14:08
Isparta Basınında Bugün - 5 Mart 2011

AKDENİZ: ''Bizde de suç var''
IGİAD Başkanı Adem Demiralay, teşvik politikalarına ve Isparta'ya çarpıcı eleştiriler getirdi. ''Bir karış toprak ötede vergi ve sigorta muafiyeti büyük hataydı. Ama Isparta da kendini artık sorgulamalı.''
    
EKSPRES: ''Halk Bankası'ndan dükkan ve arsa satışı''
Isparta Şubesi, Toptancılar Sitesi'nde 420 metrekare dükkanı 200 bin, Bağlar Mahallesi'nde 5+60 metrekare arsayı da 100 bin TL muhammen bedel üzerinden ihaleyle satışa sunacak.
    
ÇÖZÜM: ''MHP'nin adayları ne olacak?''
Gazeteci Şakir Aksöz, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır'ın ''Nevzat Beyi istiyoruz'' konuşmasının milletvekili adaylığını düşünen partilileri üzdüğünü konu alan bir köşe yazısı yazdı.
    
GÜLSES: ''Şoförlere müzikli terapi''
Şoförler Odası hayata geçirmeyi planladığı proje ile halk otobüslerinde arabesk müzik dinlemeleri yerine Isparta türkülerinden oluşan bir CD hazırlatma çalışmasına başladı.
    
MANŞET: ''Minik ellere çevreyi temizlemeyi aşıladılar''
Avrupa Birliği gençlik programı çerçevesinde Şarkikaraağaç'a gelen Polonyalı ve Letonyalı ekibe önderlik eden Mahmut Bulut ile ekibi Şarkikaraağaç'ta bir dizi faaliyet yürüttüler. İlköğretim öğrencileri ile ilçe sokaklarında temizlik yaptılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.