Isparta Basınında Bugün - 5 Ocak 2011

Isparta Basınında Bugün - 5 Ocak 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2011 12:00
Isparta Basınında Bugün - 5 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle;

AKDENİZ: ''Yapı denetimi bereketli geldi''
1 Ocak 2011'den itibaren Isparta'da da başlayan Yapı Denetimi Sistemi, Belediye İmar Müdürlüğü'nde ruhsat başvurusu yoğunluğuna neden oldu.

DEMOKRAT: ''İhracatta hedefe ramak kaldı''
Isparta, yıl sonu ihracatında 130 milyon dolar hedefine çok yaklaştı. 2010 yılında ihracat 126 milyon 246 bin dolar rakamında kaldı.

ÇÖZÜM: ''Türkiye'de Isparta imzası''
Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, öğrencilerin tepkilerini daha demokratik yollarla ortaya koymaları için çalışma başlattıklarını ve Türkiye genelindeki bütün üniversite konsey başkanlarının Isparta'da toplanacağını söyledi.

ISPARTA: ''İsrafa izin vermem''
Isparta Valisi Memduh Oğuz, İl Genel Meclisi üyelerinin ziyaretinde, uyumlu bir çalışma içinde hizmet standardının yükseltilmesi için çalışacaklarını söyledi.

GÜLSES: ''Çırak aranıyor''
Isparta Petek Sanayi'de çalışan esnaflar çırak bulamamaktan şikayet ediyor. Özellikle otomotiv sektöründe çalışan esnaflar yetiştirecek eleman bulmakta sıkıntı çektiklerini belirtiyor.

ISPARTA EKSPRES: ''Anlamlı kampanyaya SDÜ Tıp'tan destek''
Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastaneleri personeli, hastalar ve yakınları Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği ile Ataşehir Belediyesi işbirliğinde başlatılan plastik kapak toplama kampanyasına destek verdi.

NOKTA: ''Isparta'da doğal afetler çiftçinin belini büktü''
Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, çiftçilerin yaşadığı ürün girdilerindeki yüksek fiyatların yanı sıra gerek Uluborlu ve Yakaören'de kiraz, gerekse Eğirdir'de elmanın dolu afetinden gördüğü zarardan dolayı 2010 yılının sıkıntılı geçtiğini söyledi.

OBJEKTİF: ''EMİTT Fuarı için hazırlıklar sürüyor''
BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, bölgenin turizm potansiyelini daha da güçlendirmek için bölgede faaliyet gösteren kamu kurumları ve özel sektör temsilcileri ile işbirliği içerisinde 15. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda bölgemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.