Isparta Basınında Bugün 7 Nisan 2011

Isparta Basınında Bugün 7 Nisan 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2011 11:37
Isparta Basınında Bugün 7 Nisan 2011

AKDENİZ: ''MHP'den imar düzenlemesi'' Belediye İmar Komisyonu'na seçilen Uğur Bestelci ile Seyfettin Kalem, parti üyelikleri askıya alındığı gerekçesiyle dün üyelikten düşürüldü.

ISPARTA EKSPRES: ''Arap zirvesinden paylaşım mesajları'' Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın organizasyonuyla düzenlenen Arap zirvesinin Isparta programında yaklaşık 70 Arap işadamı katıldı.

DEMOKRAT: ''Yıllar geçtikçe boşanmalar artıyor'' TÜİK'in 2010 yılı son üç aylık evlenme boşanma verilerine göre Isparta'da damatların ortalama evlenme yaşı 28, gelinlerin 24. 129 Kişinin boşandığı bu dönemde boşanmaların çoğu 16 yıl ve üstünde süren evliliklerde görüldü.

NOKTA: ''Artık bağımsızlar'' MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Belediye Meclis Üyeleri Seyfettin Kalem ve Uğur Bestelci'nin artık parti sıfatı ile görev alamayacaklarını kaydetti.

OBJEKTİF: ''Atıl binaya ilişkin kararı kamuoyu verecek'' Osman Zabun'un başkan seçilmesinden sonra İl Genel Meclisi'nin ilk icraatı 6 yıldır atıl vaziyette bekleyen şehir merkezindeki Özel İdare eski binasıyla ilgili kararı hızlandırma adımı oldu.

İLKE: ''Yardım eli bu kez Atatürk İlköğretim Okulu'na uzanacak'' El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Canan Aydın, gönüllülerin yardımlarının yanı sıra kendi kitabının tüm gelirlerini de Atatürk İlköğretim Okulu'na bağışladığını bildirdi.

HEDEF: ''En sık görülen hastalık meme kanseri'' Isparta Devlet Hastanesi Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM) Uzmanı Dr. Filiz Aydaş, Isparta'da kadınlarda en sık görülen hastalığın meme kanseri olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.