Isparta Basınında Bugün - 7 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2011 10:59
Isparta Basınında Bugün - 7 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''İki bakan ile teşvik kavgası yapıyorum''
AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ilimize büyük darbe vuran teşvik sistemi hakkında dobra dobra konuştu: ''Isparta bırakın 3'ü, 4'ü ya da 5'inci bölgeyi hak ediyor.''

DEMOKRAT: ''Hanya'ya Konya'ya hani ihale yoktu?''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, göreve geldiğinde bütün ihalelerde satın alımları Isparta sınırları içerisinde yapacağını açıklamasına rağmen belediyenin bugüne kadar başka şehirlerden onlarca hizmet alımı yaptığı ortaya çıktı.

ÇÖZÜM: ''Siyasetle devlet işlerini birbirinden ayırdık''
Basın Kulübü'nün canlı yayın konuğu olan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Valiler Kararnamesi ve Isparta Valisinin değişmesi ile ilgili soruya net cevap verdi. Bilgiç, Kırklareli Valiliği'ne atanan Ali Haydar Öner'in Isparta'ya çok önemli hizmetleri verdiğini, toplumun her kesimi ile önemli iletişim kurduğunu, Saadet Şen Öner'inde televizyon programı ve diğer etkinlikleri ile hizmetleri ile katkısı bulunduğunu söyledi.

ISPARTA: ''Dinamitin üzerinde oturuyoruz''
AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yakaören'deki kuyunun kapatılması için girişimlerin sürdüğünü, kapatma için 2011 yılı bütçesine 5 milyon lira konulduğunu söyledi.

GÜLSES: ''112 acilden yanlış alarm''
Sanayide çöp bidonunda çıkan bir yangın 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından itfaiyeye ''kereste fabrikasında yangın var'' diye anons edilince olanlar oldu. İtfaiye ekipleri 4 araçla gittikleri olay yerinde yanan çöp bidonunu görünce hem derin bir nefes aldı, hem de bu nasıl iş diye şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ISPARTA EKSPRES: ''Borçlar ödendi, şimdi hedef bir numara olmak''
SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan, SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanelerine aktarılan 13 milyon TL'Lik yardımın gelen yüzde 55'iyle borçların bir kısmının ödendiğini, gelmesi beklenen 2 milyon TL'nin de bu ayın sonuna ertelendiğini belirti.

NOKTA: ''Film gibi kovalamaca''
Isparta'da 2 zanlı başkasına ait bir araçla şehirde yarım saat boyunca polisten kaçması MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Filmlerdeki sahneleri aratmayan kovalama sonunda polis zanlıları kıstırmayı başardı.

OBJEKTİF: ''Emekliler parti kursa iktidar olurlar''
Emekliler Derneğini ziyaret eden CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, derneğe üye olmayan 60 bine yakın emekliyi örgütlerin hak arayışına davet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.