Isparta Basınında Bugün - 9 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2011 10:56
Isparta Basınında Bugün - 9 Şubat 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''5 ana soruna çözüm paketi''
Lojistik, bilişim, doğalgaz ve arıtma tesisleri bakımından Türkiye'nin en iyi altyapıya sahip sanayi bölgesinden olan Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 ana sorunun çözümü için formül bulundu.

DEMOKRAT: ''Kardelenler artık okullu''
Yeni yurtlar açarak özellikle taşrada ilköğretimden sonra eğitime devam etmeyen kız öğrencilerin barınma sorununa neşter vuran Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü, yurtların doluluk oranında da Türkiye birincisi.

ÇÖZÜM: ''Mimar Sinan'ı çözmek yetmedi''
Şehir içi trafik her geçen gün içinden çıkılmaz hale geliyor. Kaymakkapı Meydanı ile Çarşı Polis Karakolu arasında trafiğin tıkanması, çevredeki bütün caddeleri etkiliyor.

GÜLSES: ''Mutlu Yaşam Bölgesi'ne BAKA'rak yatırım yapın''
Bakanlar Kurulu Kararı ile 2009 yılında kurulan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, yaptığı projelerin yanı sıra bastırdığı, dergi, insört ve broşürlerle de Isparta, Antalya ve Burdur'un tanıtımına önemli katkılar sunuyor.

ISPARTA: ''Güneş kremlerinizi Rosense'den alın''
Rosense'nin daha önce piyasaya sürdüğü ve yeni hazırladığı güneş kremlerinin analizleri çok iyi çıktı.

NOKTA: ''BAKA yatırımda kilitleri açıyor''
Her hangi bir yatırımcının en az 8 kurumdan izin alması gerektiğine, bunun bazen 14, eğer yatırımın boyutu büyükse 80'i bulduğuna işaret eden Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin, ''O kadar zorlu bir süreç ki. Bazen adam bırakıp gidiyor. Biz bu süreci hızlandıran kurumuz'' dedi.

İLKE: ''Çamur deryasında zorlu tırmanış''
Gölcük yolunda yapılan yol genişletme çalışmasının ardından yağan yağmur ve kar sonrası çamur içinde kalan güzergah, yaya ve sürücülere zor anlar yaşatıyor.

OBJEKTİF: ''Darıderesi'nin geleceği beş kurumun elinde''
Isparta'nın yeni içme suyu kaynağını sınırları içerisinde bulunan Darıderesi Köyü'nün kaderi, kurumlar tarafından belirlenecek.

ISPARTA EKSPRES: ''Tarım ekonomisi gittikçe büyüyor''
Isparta, 2010 yılında 377,3 milyon TL'lik tarım ekonomisine ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.