Isparta Basınında Günün Manşetleri - 22 Şubat

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2011 10:31
Isparta Basınında Günün Manşetleri - 22 Şubat

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: ''Pazar artıkları hayvanlara yem olacak''
Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Lisesi'nin mucit öğrencileri, pazar artıklarının hayvan yemi olarak kullanılması için proje geliştirdi.

ISPARTA: ''Vergi kutsaldır''
Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Defterdar Vekili İzzet Öztürk, vergi dairesi çalışanları ve muhasebeciler dün Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

ÇÖZÜM: ''Aytemiz, Yakaören'de araştırma yapacak''
Dev petrol firmasının Yakaören'de termal su ve gaz araştırması yapması için ruhsat almak için başvurduğu ve önümüzdeki aylarda araştırmalara başlayacağı öğrenildi.

GÜLSES: ''2015 Elma rekoltesi 1 milyon ton olacak''
Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Türkiye'nin gül bahçesi Isparta'nın elma bahçesi olduğunun da altını çizerek, Isparta'nın gelişimi adına yeni bir boyut daha geliştirdi.

OBJEKTİF: ''Bir sonraki belediye yönetimi CHP'li olacak''
Siyasi hayatını CHP'de sürdürmede kararlı olan Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, meslektaşının başında olduğu belediyenin icraatlarını yeterli bulduğunu açıkladı.

NOKTA: ''Babadan duyma laflarla hareket etmeyin''
Isparta Valisi Memduh Oğuz, Yakaören'de açılan kuyunun Valilik, Belediye ve Türkiye Petrolleri işbirliği ile kapatılacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.