Isparta Basınında Günün Manşetleri - 23 Şubat

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2011 10:11
Isparta Basınında Günün Manşetleri - 23 Şubat

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Bölge büyük düşünmeli''
Isparta, Antalya ve Burdur'un ortak kalkınma ve dengeli büyümesi için stratejik işbirliği yapabileceği bir alan daha belirlendi: Büyük ölçekli süt işleme tesisleri.

DEMOKRAT: ''IYAŞ'a bombardıman''
Mobilyacılar Odası Başkanı Kaya Öksüz, Isparta'da küçük esnafı bitiren AVM'lerin başında IYAŞ'ın geldiğini söyledi.

ISPARTA EKSPRES: ''10 milyon turistin bize faydası yok!''
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya'ya 1 yılda 10 milyon turist geldiğini ama Isparta ve Burdur'un bu potansiyelden faydalanamadığını belirtti.

ISPARTA: ''3 ilin dağcıları Burdur'da buluştu''
Isparta Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü (ISTUDAK), Burdur Doğa Sporları Kulübü (BURDOSK) ve Antalya Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) dağcıları Burdur'da yürüyüşte bir araya geldi.

ÇÖZÜM: ''TÜBİTAK'a 73 proje sunuldu''
Isparta Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen proje yarışmalarında Isparta olarak 73 projeyi Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'na (TÜBİTAK) sunduklarını belirtti.

OBJEKTİF: ''Belediye 'borçsuz' unvanı kazanmak istiyor''
Vergi haftası nedeni ile bir dizi ziyarette bulunan Defterdarlık yöneticileri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

NOKTA: ''Başsavcı Şahin Konya'ya atandı''
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), istinaf mahkemelerinin başsavcılarını belirledi. Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin Konya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

HEDEF: ''Su faturasını yarı yarıya indirdik''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Darıderesi'nin de faaliyete geçmesiyle kendi kaynağını kendi yaratan belediye haline geldiklerini belirterek, ''Böylece enerji tüketimini yarı yarıya indirdik'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.