Isparta Basınında Günün Manşetleri - 28 Şubat

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2011 10:41
Isparta Basınında Günün Manşetleri - 28 Şubat


Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ISPARTA: ''(Türkiye'nin kurtuluşu için ben de varım) diyen herkesin oyuna talibiz''
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta ve Türkiye'deki gelişmeleri değerlendirmek üzere bir basın toplantısı yaptı.

OLUŞUM: ''Yoldaş CHP'den aday adaylığını açıkladı''
Emekli Orman Mühendisi Naci Yoldaş 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adayı olacağını açıkladı.

GÜLSES: ''MHP yönetimi Bal'ı yedi''
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın, Atabey Belediye Başkanı Ali Bal'ın ya belediye başkanlığından ya da partiden istifa etmesi gerektiği çağrısında bulunarak, çağrının cevaplanmaması halinde partiden ihraç edeceklerini söyledi.

ÇÖZÜM: ''AK Parti 2023'ü düşünüyor''
Isparta'da partililere konuşan Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, 12 Haziran seçimlerinden çok 2023 hedeflerini anlattı. Çiçek, ''Milletimize güveniyoruz'' dedi.

DEMOKRAT: ''Sadece Türkler tahliye edilmiyor''
Türkiye buluşmaları programı için Isparta'ya gelen Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı operasyonu olarak nitelendirdiği Libya tahliyelerinin sadece Türk vatandaşlarını kapsamadığını açıkladı.

NOKTA: ''Tomografi kanser riskini arttırıyor''
Türkiye Nükleer Tıp Derneği Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Uğur'a göre tomografi kanser olma riskini arttırıyor, ancak bu tomografi her insanın kanser olacağı anlamına gelmiyor.

OBJEKTİF: ''Muhasebecilere 'Torba Yasası' anlatıldı''
Isparta Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyelerine yönelik Torba Yasası ve inşaat muhasebesi hakkında bilgi aktarmak üzere seminer düzenlendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.