Isparta Belediyesi Çöp Konteynerlerini Yenileyecek

Isparta Belediyesi 250 Çöp Konteynırı 250 askılı çöp bidonu alacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2011 17:51
Isparta Belediyesi Çöp Konteynerlerini Yenileyecek

Çevre temizliğini her şeyin üstünde tutan Isparta Belediyesi bu konuda yapılması gereken ne varsa hepsini yapmaya çalışıyor. Isparta’nın yaşanılabilir iller arasında ilk sıraya yerleşmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye dün yeni bir ihale gerçekleştirerek 250 çöp konteynırı ve 250 adet de askılı çöp bidonu almaya hazırlanıyor.

Konteynır alım işi için yapılan ihaleye Konya ve Denizli’den iki firma katıldı. Kapalı teklif zarf usulü yapılan ihalede firmalar en düşük teklifi vermek için kıyasıya mücadele etti. Neredeyse maliyetine verilen teklifler sonrasında ihale komisyonu gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ihaleyi kazanan firmadan ürünleri satın alacak.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’mızı çevresi, suyu ve havası temiz bir il yapabilmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bildiğiniz üzere 5 yıllık hedefimizde şehrimize 500 bin ağaç dikmektir. Bununla birlikte yeşil alanlarımızın tamamını çimlerle donatarak eskiden olduğu gibi yine Isparta’mızı yeşil Isparta yapmaktır. Bununla birlikte doğal kaynak sularımızı şehir şebekesine bağlayarak halkımıza doğal su içmelerini sağladık. Çevre temizliğine verdiğimiz önem de herkes tarafından çok iyi bilinmektedir. Bu çevre temizliğini yaparken kaynaklarımızı da hoyratça harcamıyoruz. Kılı kırk yarıyoruz. En kaliteli hizmeti en ucuza almanın gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız bu ihalelerde bunu tüm halkımız görmektedir. İşte bu gün de yaptığımız ihale sonrasında yeni çöp konteynırları satın alacağız. Bu konteynırlarımızı deforme olmuş konteynırlarla değiştirerek görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmış olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.