Isparta Belediyesi Evrakları Polise Teslim Etti

İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Isparta Belediyesi'nden satın alma ve ihale ile ilgili evrak istendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2011 10:33
Isparta Belediyesi Evrakları Polise Teslim Etti

Ajans32 muhabirinin aldığı bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Isparta Belediyesi'nden satın alma ve ihale ile ilgili evrak talep edildi ve Isparta Belediye Başkanlığı tarafından evraklar polislere teslim edildi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  yaptığı açıklamada, İzmir Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında bazı konularda evrak istendiğini ancak konunun baskın, operasyon gibi algılanmaması gerektiğini belirtti. Günaydın, ''Baskın olayı yok, evet polis arkadaşlar gelip, önemsiz birkaç evrak istediler, biz de kendilerine verdik'' dedi.

Günaydın, Cumhuriyet Savcılığı'nın direktifleri doğrultusunda bu tür olayların yaşanabileceğini ancak kendileri açısından önemli bir durumun olmadığını aktardı. Günaydın, ''Baskın olsa gelirler çuvallarla ne var ne yok alıp götürürler ve yanlarında ilgili kişileri de götürürler. Baskın diye bir şey yok'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.