Isparta Belediyesi İlçe ve Beldelere Ağabeylik Yapacak

Isparta Belediyesi İlçe ve Beldelere Ağabeylik Yapacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2019 12:31
Isparta Belediyesi İlçe ve Beldelere Ağabeylik Yapacak

Senirkent’teki törene katılan AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ilçelere ağabey belediyeciliği yapacağının sözünü verdi.

Başdeğirmen, şöyle dedi: “Buradaki coşku beni mutlu etti. Senirkent iktidar belediyeciliğini özlemiş. Allah nasip ederse 31 Mart günü yeni bir dönem başlayacak. Seçimimizi yaparken çok iyi düşünmeliyiz. Dikkatli olmalıyız. İl merkezimiz, ilçelerimiz ile birlikte büyümeliyiz. Vatandaş odaklı hizmetlere imza atmalıyız. Isparta ve Senirkent işbirliği yapmalı, birlikte hareket etmeli. Isparta ve Senirkent, AK Parti belediyesi ile tanışmalı. Senirkent bu şansı iyi değerlendirmeli. Değişimi siz yapacaksınız, gelişimi biz hep beraber yapacağız. İktidarın gücünü arkamıza alacağız. Başka illerde olduğu gibi gelişmişliği yaşamak istiyoruz. Isparta’yı hep birlikte sayın Cumhurbaşkanımıza götüreceğiz. Sadece Isparta olmaz, sadece Senirkent olmaz. Isparta Belediyesi abi olacak. 12 ilçe 9 beldeye ağabeylik yapacağız. Kanatlarımızın altına alacağız. Biz buna talibiz. Hep beraber olduğunuzda şehrimiz ileriye gidecektir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.