Isparta Bir Kanat Altında Derneği’nden Anlamlı Etkinlik

Isparta Bir Kanat Altında Derneği’nden Anlamlı Etkinlik

Yayınlanma:
Isparta Bir Kanat Altında Derneği’nden Anlamlı Etkinlik

Amacı gençleri madde bağımlılığına karşı bilinçlendirmek ve eğitmek olan Isparta Motor ve Otomobil Sporları etkinliği 25 Şubat Pazar günü Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında ayrıca açık artırma ile belirlenecek olan Uyumder Ağası gençlerin abisine Uyumder kemeri verilecek.

Modifiye Araç ve Motor Tutkunları Madde Bağımlılığına karşı birleşiyor.

Bu konuda edinilen bilgilere göre, Isparta Bir Kanat Altında Derneği’nin öncülüğünde ve Uyumder ile Elele Derneği’nin işbirliğinde gerçekleştirilecek olan sözkonusu etkinliğe yaklaşık 15 il ve bunlara bağlı ilçelerden yüzlerce motor ve araç katılacak. Etkinlikle ilgili olarak görüşlerini aldığımız Isparta Bir Kanat Altında Derneği Şube Başkanı Halil Çeliker, böyle bir etkinliği düzenlemekteki esas amacın gençleri bir araya getirip günümüzün en önemli sorunu olan madde bağımlılığı konusunda bu kesimi eğitip bilinçlendirmek olduğunu kaydetti.

Maalesef madde kullanımı konusunda en tehlikeli kesimin genç kesim olduğuna dikkati çeken Çeliker, “Bu nedenle düzenleyeceğimiz bu etkinlikte bir araya gelecek olan gençlerimizi madde bağımlılığına karşı eğitmeyi amaçlıyoruz. Bu etkinliğe çok sayıda ilden büyük katılım olacak, çok sayıda genç araç ve motorlarıyla bu etkinliğe katılacak.

Etkinlik kapsamında Isparta İl Sağlık müdürlüğü tarafından gençlere öfke kontrolü, Narkotik Şube tarafından madde bağımlılığı ve Trafik Müdürlüğü tarafından da trafikle ilgili eğitimler verilecek.

BAŞKAN ÇELİKER’DEN ISPARTA HALKINA ETKİNLİĞE DAVET

Isparta Bir Kanat Altında Derneği Başkanı Halil Çeliker konuya ilişkin açıklamasında, “25 Şubat Pazar Günü saat 09.00 - 00.00 sıralarında Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde Isparta Bir Kanat Altında Derneği’nin katkılarıyla , Isparta Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğünün işbirliği ile Araba ve Motor Etkinliği gerçekleşecek .

Etkinlik kapsamında , madde bağımlılığıyla mücadele konusunda Uyumder Derneği’nin bilgilendirici seminerleri ,gençlerimizi sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirecek . Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek etkinliğin tüm Maddi geliri ise Uyuşturucu, Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği (UYUMDER) ’e bağışlanacak .

Isparta Bir Kanat Altında Derneği ‘nin düzenlediği Araba ve Motor etkinliğinin temel amacı Güvenli sürüş pratiği gibi etkinliklerle trafik kurallarına uyum sağlanmasına teşvik etmek . Bağımlılık Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bağımlılıklarından kurtulmak isteyen ya da bağımlılık konusunda yeterince bilgilenmeyen gençleri bilinçlendirmek için harekete geçtik. Isparta Bir Kanat Altında Derneği olarak düzenlediğimiz Araba Ve Motor Etkinliğine tüm Isparta halkını davet ediyoruz .” dedi.

Amacı gençleri madde bağımlılığına

UYUMDER AĞASI GENÇLERİN ABİSİ SEÇİLECEK

Bu arada Pazar günkü etkinlikte Uyumderin Ağası, gençlerin abisi de seçilecek. Isparta Bir Kanat Altında Derneği Başkanı Halil Çeliker, etkinlik kapsamında açık artırma gerçekleştireceklerini ve büyük katılım olmasını bekledikleri açık artırma sonunda en yüksek parayı veren kişiyi Uyumderin Ağası, Gençlerin Abisi olarak seçip kemer vereceklerini kaydetti. Gençler bağımlı değil, bağımsız olsun sloganı ile hareket ettiklerini belirten Çeliker. Açık artırma ile Uyumder kemeri açık artırmasına yoğun katılım beklediklerini ifade etti.

ETKİNLİK PROGRAMI:

Başkan Çeliker, 25 Şubat Pazar günü Gökkubbe Fuar Merkezindeki Motor ve Otomobil Sporları etkinliğinin saat 14.00 de protokol konuşmaları ile başlayacağını, saat 15.00 de açık artırma düzenleneceğini, saat 16.00 da Uzak Doğu Dövüş sporlar gösterisi sunulacağını ve saat 20.00 de Uyumder Mehteran gösterisi etkinliğinin düzenleneceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.