Isparta Elması 1.80 İle 2.10’dan Alınacak

Isparta Elması 1.80 İle 2.10’dan Alınacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2019 10:40
Isparta Elması 1.80 İle 2.10’dan Alınacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitinginde soğuk hava depolarında kalan elmalarının İstanbul, Ankara ve İzmir’deki tanzim noktalarında satılacağı müjdesinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç düğmeye bastı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta mitinginde “Elmaları gönderiyoruz. Tanzim satış noktalarına Isparta elmalarını gönderelim. Depoları boşaltalım. Kim kazanacak millet kazanacak. Benim milletimi kimse sömüremeyecek” demişti.

Bunun üzerine Milletvekili Bilgiç harekete geçti. Isparta elmasının İstanbul ve Ankara'daki tanzim satış noktalarında satılmak üzere Isparta'daki üreticiden 1.80 ile 2.10 TL arasında kaliteye göre satın alınacağı öğrenildi. Milletvekili Bilgiç, gerekli anlaşmanın sağlandığını ve elma alımlarının kısa süre içinde başlayacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.