Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden Arya Bebeğe 94 Bin TL Bağış

Arya bebek için başlatılan kampanya ve etkinlikler, tüm hızıyla devam ediyor.

Yayınlanma:
Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden Arya Bebeğe 94 Bin TL Bağış

Arya bebek için başlatılan kampanya ve etkinlikler, tüm hızıyla devam ediyor. SMA Tip1 mücadelesi veren Arya Bebek hayırsever vatandaşlar seferber oldu.

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 94 BİN TL BAĞIŞ YAPTI

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, Arya bebek için gönüllü olarak toplam 94 bin TL bağış topladı. Arya bebeğin yanındayız diyen kahraman polisler, toplanan bağışı aileye teslim etti.

Tedaviye başlanması için az bir zamanı kalan Arya Bebeğin ihtiyacı olan tutarın yüzde 85’i toplandı.

'6 AYLIKTAN ÖNCE ALINIRSA YÜZDE 98 GİBİ BAŞARI KAYDEDECEĞİZ'

Anne Cennet Eryılmaz da bebeği Hafize'nin şu an 5,5 aylık olduğunu, bu ilaç 6 aylıktan önce alınırsa yüzde 98 gibi başarı kaydedeceklerini söyledi.

Eryılmaz, "Öyle bir hastalık ki sadece kollarını ve bacaklarını değil, bütün kaslarını etkiliyor ve şu an enfeksiyona karşı da bünyesi çok düşük.

Şu an sürekli evde durmak ve kızımızı korumak durumundayız. 6 aylıktan önce alırsak çok büyük başarı kaydedeceğiz. Diğer yaşıtlarından geri kalmayacak. Zamanında yürüyebilecek ve beslenebilecek. Şu an kampanyamız çok çok iyi gidiyor. Ama daha hızlanması gerekiyor. Bu yüzden yardımlarınızı bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.