Isparta Emniyetinden Uyuşturucu Operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğün'den yapılan açıklamada 2 uyuştucu satıcısının yakalandığı bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2011 18:05
Isparta Emniyetinden Uyuşturucu Operasyonu

Isparta Emniyetin'den yapılan yazılı açıklamada;

23.02.2011 günü saat: 15.00 sıralarında İlimiz PTT Merkez Binası Yurt Dışı ve Gümrükleme bölümünde şüpheli bir paketin olduğu yönünde edinilen bilgiler doğrultusunda, İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce paketler üzerinde yapılan incelemede uyuşturucu madde olduğu tespit edilen toplam 380 paket net 1140 gr. maddeye Cumhuriyet Başsavcılığımızdan alınan karar doğrultusunda el konulmuş, Antalya ilinden paketleri almaya geldiği tespit edilen R.E. ve B.G. isimli şüpheliler aynı gün yakalanmıştır.

24.03.2011 günü haklarında hazırlanan soruşturma evrakı ile birlikte İsparta Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheliler "Uyuşturucu veya Uyarıcı Etki Doğuran Maddeyi Resmi Makamların İznine Tabi Olmaksızın Ülkeye İthal Etmek ve Satın Almak" suçundan tutuklanmıştır.

İlimizde uyuşturucu maddenin yaygınlaşmasını önlemek amacıyla, uyuşturucu maddelerin ilimizdeki miktarı ve boyutları ne olursa olsun azami dikkate alınarak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin uyuşturucudan uzak durmalarını sağlamak amacıyla eğitici faaliyetlere ve uyuşturucu madde tacirlerinin yakalanarak adli mercilere sevk edilmesine ve uyuşturucu maddeye yönelik operasyonlara ısrarla devam edilecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.