Isparta Evde Kal

Isparta Evde Kal

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2022 13:25
Isparta Evde Kal

Isparta’yı sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan kar yağışı dolayısıyla şehrin genelinde tüm yollarda trafik aksaklıkları meydana geliyor.

Şehirler arası yollarda da ekiplerin tüm çabalarına rağmen yoğun kar yağışının halen daha devam etmesi yolda kar birikmesine veya buzlanmalar meydana geldiği için trafik akışı kimi yerde yavaşlarken kimi yerlerde ise kapandı.

Isparta en etkili kışını yaşarken yetkililerde çok acil işi olmayanların evde kalmalarına yönelik olarak uyalar art arda geliyor.

Edinilen bilgilere göre Isparta c- Antalya karayolunda yer yer kapanmalar meydana gelirken araçlar güçlükle yollarına devam edebiliyor. Kimi bölgelerde ise trafik u anda kapanma noktasında.

Aynı şekilde Isparta’yı İstanbul’a ve Konya’ya bağlayan karayollarında da yoğun kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.